Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: r0galik »
był prezesem jak ten program wszedł na antenę...
Co cię nie zabije, to cię osłabi.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
r0galik pisze:
był prezesem jak ten program wszedł na antenę...
tak, ale ten co za niego wszedł nie usunoł tego programu...
może ma ten program oglądalność w normie albo jakąś dobrą, że go utrzyują??
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 122 / 2 / 0
Teraz CHUJ W DUPĘ ze wszystkim. Jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest spierdalać jak najdalej stąd.
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Ojej. Pospieszalski udowodnił, że jest idiotą i nie jest dobrze zapoznany z tematem, na który dyskutuje. Nyk gadał całkiem do rzeczy, Fisiak siała propagandę (jak większość posłów), rzecznik policji-widać, że niezbyt dużo wie o dopalaczach i przytaczał argumenty z kosmosu.

Rzecznik dopalaczy to musi być swój chłop :) Koleś nieźle musi panować nad sobą aby nie parsknąć śmiechem gdy 10 raz mówi o "produktach nie do spożycia przez ludzi". Tylko a propos BZP powiedział kontrowersyjną rzecz, ale ogólnie dobrze pocisnął :D
Idiotą to jesteś ty. Widzisz propagande ktorą sieją ci publiczni kretyni ale to że ten rzecznik pierdolił głupoty to juz nie. Dopalacze to jest syf straszny i powinni to jak najszybciej zdelegalizowac zanim wszyscy sie potrują. Wiadomo że program był pod publiczke, ale czego można oczekiwa po mediach? Moim zdaniem musimy poczekc na mesjasza ktory bedzie na tyle wpływową i charyzmatyczna osobą że zacznie działac i zmieniac te stereotypy bo jak wiadomo my cpunki to najchetniej bysmy tylko biadolili ale jesli mamy czynic to znajdzie sie tylko jeden Radosz ktory samemu nic w tym pojebanym kraju nie zmieni.
  • 123 / / 0
Jasne, że pierdolił głupoty, od tego są rzecznicy. Ale umiał jako tako odeprzeć argumenty (m.in. przez tą swoją zdartą płytę) Dopalacze IMO nie powinny być zdelegalizowane ale powinna być umieszczana ulotka taka jak w lekach... też myślę, że to syf... ale LEGALIZE EVERYTHING i chuj
fajnie być idiotą
  • 361 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Darksouled »
jak mozesz pierdolic ze cos powinno sie zakazac w imie czyjegos dobra skoro sam ćpasz (wnioskuje po tym ze siedzisz na forum dla cpunow).
A w mantrze tego rzecznika bylo 100 razy wiecej sensu niz w twoim poscie koles tym powtarzaniem ewidentnie chcial poakzac ze zagrozenie wynika z dezinformacji a gdyby to zalegalizowac / ucywilizowac kazdy mialby pelne prawo do uzyskania info jak najbezpieczniej sporzyc zakupiony przez niego produkt (ktory sam z wlasnej nieprzymuszonej woli spożywa) zamiast sluchac pierdolenia o klaserach i dinozaurach.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009 przez Darksouled, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
BZP nie jest bezpieczne i nie ważne jak sobie zaaplikujesz. Co to znaczy cpac z nie przymusowej woli? Po to wlasnie dragi sa zdelegalizowane bo przez ta "swoja wole" bardzo duzo ludzi sie wpierdala w syf a pozniej to pozostaje tylko lament. Cpam i lubie to ale jednak uważam ze dragi muszą byc zdelegalizowane i nie chodzi tutaj o brak wolnosci ale własnie o wolnośc bo my tak naprawdę jesteśmy niewolnikami "własnej woli" i to że, są osoby o silnej woli to chwała im za to ale niestety nie wszyscy są odpowiedzialni i to wlasnie przez takie osoby są delegalizowane. Wystarczy poczytac historie lsd czy heroiny. Oczywiście wspominam tu o dragach która naprawdę mają potencjał uzależniający bo również bym chciał legalizacji mj i lsd ale np. nie wyobrażam sobie legalnej fety. Ten pedalski rzecznik denerwował mnie bo sobie ze wszystkich kpił a wy widzicie tylko jak to prowadzący i reszta debili propagandowo głosili dopalacze bee ale niestety taka jest prawda. Ten rzecznik własnie wysmiewal się z niebezpieczenstwa i luk prawnych i uwierz mi jak by zobaczył cie na zmule bo tych pixach to by tylko powiedział dzięki za zakup, polecamy sie na przyszłośc.
  • 60 / 1 / 0
Sam nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć i po której stronie barykady stanąć. Z jednej strony, tej bardziej uświadomionej mamy dopalacze spełniające wymogi konsumenta, który chce legalnie przyćpać, a z drugiej korporacja plująca w twarz państwu polskimu co napewno nie jest fajne, zwłaszcza dla mnie, patrioty. Ogólnie z jednej strony też jestem za delegalizacją dopalaczy, bo każdy mówi, że to syf. Tutaj może mi ktoś zarzucić, że nie mam własnego zdania, ale gdyby nie były one syfem, to nikt by ich tak faktycznie nie nazywał. Patrząc na to z innej perspektywy, poprostu są różne gusta, jedni wolą wypić, drudzy psychodele, a teraz ludzie się dziwią, że nagle jest tylu zwolenników dopalaczy, skoro wreszcie zalegalizowali taką forme rozrywki ;s.

Co do samego programu to w chuj mnie wkurwiał prowadzący, zwłaszcza, że zawsze miałem go za jako takiego porządnego, tak samo jak i cały jego program. Wg mnie najlepszym tekstem w całej tej dyskusji była wypowiedź tego kolesia od wolnych konopii, że dopalacze dokonały tego (zostały wprowadzone na rynek jako pseudo dragi w kilka miechów)
, o co walczyli zwolennicy ganji przez tyle lat ; <. To jest faktycznie smutne, że w naszym pięknym państwie na chuja zdadzą się wszelkie argumenty skoro wystarczy tylko ojebać system.

Co do samego pomysłu, chodzi o to, aby sprawe dopalacze-mj rozgłośni w mediach. Szkoda, że nikt nie ma kurwa pojęcia jak to zrobić.. Największym problemem jest to, aby znaleść normalną tv chcącą nagłośnić ten problem, a nie sądze, aby prezesi się zgodzili na tak kontrowersyjny pomysł. Inna sprawa jeśli ktoś to połączy w taki sposób, aby pogadać o legalizacji + podnieść im oglądalnośc ; ].

Kurwa, tak w ogóle, to co ich to kurwa obchodzi co kto kurwa robi z tymi jebanymi dopalaczami ? Na chuj wciskać nosa w życie i upadobania innych? Na butaprenie też pisze, że jest kurwa do klejenia drewna, a ludzie go ćpają i co? Ciekawe co by prowadzący odpowiedział na takie pytanie.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2009 przez PosthumanisticAnnaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 123 / / 0
PosthumanisticAnnaroth pisze:
Kurwa, tak w ogóle, to co ich to kurwa obchodzi co kto kurwa robi z tymi jebanymi dopalaczami ? Na chuj wciskać nosa w życie i upadobania innych? Na butaprenie też pisze, że jest kurwa do klejenia drewna, a ludzie go ćpają i co? Ciekawe co by prowadzący odpowiedział na takie pytanie.
zgadzam się kurwa w stu jebanych procentach :P
  • 1472 / 26 / 0
nic nie pomoże porównywanie do Dopalaczy ,bo Dopalacze działają na zasadzie luki w prawie a nie z dobroci sejmu i nie długo można się będzie pożegnać z Dopalaczami,a tak wogule powinniście się cieszyć z Dopalaczy,że możecie sobie kupić np Smoke,Pure,Skunks które klasą nie odstają od MJ a czasami są nawet i lepsze
Uwaga! Użytkownik zycie ponad wszystko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.