mi lekarz mówił, żeby nie brac wieczorem, bo się źle śpi.
ja i tak, aż za dobrze śpie.
a najlepiej to bierz 1200-1200-0, jak ci wcześniej braknie to powiesz w aptece, że ci się przed wizytą skończył, żeby ci dali, bo nie powinieneś przerywać leczenia.
ja tak biorę, a też piszę maturę w tym roku, tylko nie bardzo się do niej uczę, ale na moje lenistwo nic nie pomoże.
i po tym jest tak, ze mam się nauczyć 150 słówek ludzie się uczą tydzień, ja siadam na wieczór przed kartkówka przeczytam parę razy, na przerwie powtórzę i 5 dostaję.
Coś dodatkowego zarzucasz razem z piracetamem?
Też Ci się zwiększyło libido? Bo mam zajebistą chcicę cały czas.
Fajna sprawa. Jak teraz wstaję rano, to nie kręci mi się w głowie. Zazwyczaj po wstaniu z łóżka, to musiałem odczekać chwilkę, żeby się dowiedzieć gdzie jestem. A dzisiaj wszystko elegancko :-)
Gecko pisze: O której bierzesz pierwszą i drugą dawkę?
Coś dodatkowego zarzucasz razem z piracetamem?
biorę jeszcze magne B6, ale to już wcześniej jadłam.
Gecko pisze:
Też Ci się zwiększyło libido? Bo mam zajebistą chcicę cały czas.
p.s. w starych podręcznikach od medycyny można znaleźć informacje o badaniach, że powoduje Polepszenie pamięci i koncentracji. Może i tak jest, ale jakim kosztem? Piracetam jest jednym z pierwszych leków nootropowych, w których upatrywano nadziei w psychiatrii. Tyle że zarówno ON, jak i cała grupa "nieco" zawiodła.
Przykład: przyjąłem jakieś 100mg "preparatu białkowego", a wcześniej zjadłem 3600mg Piracetamu (celem była efektywna nauka). Efekt nie był wcale przyjemny, łapałem paranoje, serce waliło, niepokój itp. Również możliwości umysłowe nie były polepszone. Nie polecam miksować z amph, przynajmniej nie w takiej dużej dawce jak 3600mg.
Łączyłem też Piracetam z mdpv i przyznam, że tutaj efekt był ciekawszy. Lepsza stymulacja, energia, gotowość do działania.
Z mdma Piracetam łączył się świetnie, także podejrzewam, że i z metkatem dobrze by się komponował.
Jean Cocteau
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.