Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 463 / 7 / 0
Co sądzicie o piciu samemu? Zdarza wam się? Preferujecie własne towarzystwo? Wszystkim pojedynczym alkusom polecam ten kawałek, który zainspirował mnie do stworzenia tematu:

http://pl.youtube.com/watch?v=ysXMAOgEI ... re=related -> I Drink Alone music video, he also smokes at the gas station
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez nicze, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
ja piję sam i w towarzystwie ,ale raczej preferuje to drugie ale z ograniczoną liczbą osób ,takie zamknięte koło alkoholików a co do picia w samotności to tylko aktualnie wódkę,biorę szklankę ,coś do przepicia ale zdarza się że pije bez ,zasiadam przed kompem lub tv ,spokojnie otwieram butelkę ,polewam i pije ten sposób picia ma dużo plusów pijesz u siebie ,jesteś w cieple ,zajebiesz się z byt mocne idziesz spać.także picie z samym sobą nie jest niczym złym .lubię też mięć poczucie bezpieczeństwa czyli przynajmniej 200 ml 40 % na czarną godzinę schowaną w pokoju.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Kiedyś chlałem sam bardzo dużo a na imprezach zawsze pierwszy byłem pijany i spijałem wszystko co zostało ;]
Później alko zamieniłen na dragi, sam ćpałem wszystkie narkotyki, a na imprezach zawsze pierwszy byłem naćpany i doćpywałem wszystko co zostało ;] Aktualnie wszystko zamieniłem na heroinę i też ćpam ją sam, a na imprezy nie chodzę, a jak chodze to uprawiam na nich nodding :)
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: akifue »
A jaka to przyjemność pić samemu? Jak widziałem, to pije się albo dlatego bo się musi - bo trzeba kaca zapić, albo dlatego bo już się nie da z emocjami poradzić i trzeba je zachlać. Ale dla przyjemności? Chyba dla smaku :P
  • 2129 / 31 / 0
Najlepiej jest pić w towarzystwie, ale zdarza mi się pić samemu ( pić, nie upijać się ) piwo, rzadziej wino podczas surfowania po sieci. Wódkę piję tylko w gronie znajomych.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Właśnie otwieram drugie piwo. However, nigdy nie zdarzyło mi się schlać samemu... Nie widzę sensu.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Wóde raczej nie, chyba że w jakimś maxymalnie zjebanym humorze..
Ale browar przed kompem (czasem ofkors nie jeden) siada jak złoto ;)
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jesz »
jak najbardziej lubie popiwkowac sobie w domu dla czilu. nie widze w tym patologii zadnej, bo odpierdalanie jakis niefajnych akcji nie lezy w moim zwyczaju. wizerunek czlowieka pijacego samemu - zeszmaconego alkoholika w nalogu to raczej w dzisiejszych czasach juz wspomnienie ;] ale pewnie sa i tacy
lubie sie napic, mam kase, nie chlam jak glupi dzien w dzien. ide po piwo.
Uwaga! Użytkownik jesz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpeedyLady »
kilka piwek dziennie - nic złego ;D

sama fest się upijałam kiedyś... ale minęło :-D
Uwaga! Użytkownik SpeedyLady nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: good_night »
Picie do lustra jest spoko. Jedyną konsekwencją takiego najebania się jest kac dnia następnego. Przynajmniej w moim przypadku. Najebawszy się w domowym zaciszu mam pewność, że nie będę pierdolił głupot, nie będę odpierdalał krzywych akcji i ryzyko wylądowania w żłobku jest praktycznie zerowe (no chyba, że się skończy alko i trzeba iść do monopolaka, uzupełnić zapasy). A poza tym komputer jest najlepszym przyjacielem człowieka :-D
nie piję, chyba, że alkohol...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.