Eating all the drug's! :D
A tak na serio to nic bym nie zmienił, naprawdę nieźle mi się żyje obecnie, nie chciałbym stracić żadnego ze wspomnień.
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
"Teraz jest do dupy. Teraz jest źle, ale za 1,5 roku poznasz niesamowitego chłopaka, który pokocha cie taką jaka jesteś. I jesli nie będziesz ćpać to nigdy go nie zawiedziesz, nie bedziesz sie na niego drzeć. I oszczędzisz mu bólu gdy będzie patrzył jak skręcasz się podczas bezsennej nocy z bólu. Nie będzie patrzył jak twoja skóra szarzeje i ma odczyny alergiczne. A gdy będzie cie dotykał nie będzie czuł twojego zimnego, wychudzonego ciała. Pomysl, czy chcesz cierpiec i płakac gdy od trzech dni, tak, tylko od trzech dni a moze i aż, nie bierzesz?! Chcesz byc pierdolona cpunką marnujaca sobie całe jebane życie?! Zniszczysz własne marzenia. Chcesz tego? Ja wiem, ze nie chcesz... Więc nie faszeruj sie lekami! Zostaw to i ciesz się zyciem, bo za jakis czas poznasz najwspanialszego faceta na świecie..."
Nie wiem, czy cokolwiek by to zmieniło... Ale napewno dałoby mi do myślenia.
TenTyp pisze: rzuć szlugi. bedziesz zdrowszy i bedzie wiecej siana na dragi - to bym powiedzial
cofnąłbym się o 7,5 roku i powiedział: "jak chcesz cpac to cpaj, ale poczekaj jeszcze z tym przynajmniej 2-3 lata"
Chciałbyś odnaleźć w tym jakiś sens,
Ale trudno nadać sens porządkowi,
Który dzieje się wbrew rozumowi..."
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.