Na początek zapierdoliłem jednego kielona żeby mnie wypuścili bo chciałem iść do domu.Potem kielon na drugą nogę, na trzecią.No i poszło koko :D Zapierdoliłem sie koksem najebałem sie jak swinia.A potem nieogarniety wrocilem do domu.No i oczywiscie rozpierdoliłem monitor jak wchodziłem do pokoju (teraz mam plame na ekranie) no i ogień na chacie bo byłem furą i jeździłem najebany
Edit: Troche sie pospieszyła z to imprezową zajawką.Wczoraj jak miałem kaca to rzeczywiscie było si ale dzisiaj odczuwam osłabione działanie leku.Mam nadzieję że przejdzie.Jebac alkohol i kokaine :#:
wypiłem sporo browarówi 2 szampany wyszedłem na miasto i zaczałem byc taki wylewny i szczery że kurwa doprowadziło to do poteznej bójki z jakmś typem ....skutkiem czego połamany nos i podbite oko :nuts:
podobno pierdoliłem takie rzeczy że sie nie dziwie ze wyszlo jak wyszlo ...heh ale sylwek
Z SNRI widze jest pare chujowych problemow
-erekcja a gozej orgazm w ogole cos jak po opioidach dobrze ze nie tak jak efedryna :argue:
chce wiedziec czy to kurwa moze minac? bo mimo wszystko wole sprawny sprzet w stu procentach.
-dlaczego tak malo mozna brac innych rzeczy,co mozna brac podczas wenla od czasu do czasu.?
-alkohol dziala blado - nie wchodzi mi(jedynie piwo reds 4% sie sprawuje pije teraz - zwykle konczylo sie na 10-ciu 7,8%),wodke pewnie bym wychawtowal:/ wino to samo nie moge:/ zapach alkoholu mnie mdli.
chlopacy to jak bedzie z tymi naszymi armatami? :scared: <_< :-D
jeszcze jedno dziwne pytanie - czy dziweczyny zauwazaja ze narzd jest jakis nie ten teges?
libido troche maleje ale bez przesady jak będzie trzeba to zadziała tylko ze ty możesz mieć z tego trochę mniej przyjemności bo orgazmy jakies takie płytsze.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.