Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 116 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: nonname »
martwy_soltys pisze:
...i te zaćmienie nastało mniej więcej wtedy, kiedy mi włosy w rowie wyrosły...
Te haszcze spalone w lufie podobno dają przepiękną, niesamowitą fazę.
  • 97 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lechu44 »
Witaj milosh:
te efekty uboczne ktore ty opisałes czyli bule głowy, odrealnienie i zamulenie przeżywa 90% palących
nawet raz na tydzień. Ci co piszą ze nie mają zadnych objawów ubocznych poprostu są do nich tak
przyzwyczajeni ze ich nie odczuwają. Ja gdy zapale np w sobote duża ilość trawki, tez jestem zamulony przez 2 dni. Gdy mam ciągi po 10 dni, to przez 2 tygodnie dochodze do siebie, a przez pierwsze 3 dni mam paranoje i schizy.
18/20 moich kumpli ma to samo co ty więc to jest raczej norma.
Jest jeszcze inna możliwość w twoim przypadku, lecz niestety mało prawdopodobna, dopadła cie demencja.
Uwaga! Użytkownik Lechu44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DrJoint »
Ja jaram od dlugiego czasu i jak niepalilem jestem trzezwy normalnie. Po prosu wkrecil se faze chlopak chyba. Takie cos jest niemozliwe po jaraniu
Uwaga! Użytkownik DrJoint nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="Lechu44"]
Witaj milosh]
na samych początkach jest się nieźle zamulonym nawet przez kilka dni.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 129 / 8 / 0
[quote="Lechu44"]
Witaj milosh]

dokładnie, zauważyłem to na sobie że jak palić to caly czas :D a nie tylko w weekendy :D a potem poniedziałkowa dysfunkcja mózgu.. która tylko myśli o następnym weekendzie.. tego nie lubie w mj.
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme pisze:
Lechu44 pisze:
Witaj milosh]

dokładnie, zauważyłem to na sobie że jak palić to caly czas :D a nie tylko w weekendy :D a potem poniedziałkowa dysfunkcja mózgu.. która tylko myśli o następnym weekendzie.. tego nie lubie w mj.
a to jest identycznie jak u mnie...
w mózgu są tylko priortytety poustawiane na mj
a jak fajnie jak sie poniedziałkowa szkola skonczy... xD do kumpla zawsze mówie jeszcze 4 dni i weekend:D
a on
ejj mało ci bylo w ten weekend ze odrazu chcesz następny?
niee mało xD ale bylo poprostu zajebiscie xD
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 96 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jedi »
takie poczucie odrealnienia dzien po jaraniu to rzecz w moim wypadku naturalna. Z tym, ze cos takiego wystepuje po MOCNIEJSZYCH paleniach. Po solidnym skatowaniu sie nastepnego dnia po przebudzeniu nie potrafie sie na niczym skoncentrowac ZUPELNIE, az do pierwszego SOLIDNEGO posilku (czyli najczesciej obiad). Przy pierwszym, porannym wyjsciu z domu da sie wyczuc takie 'odklejenie' od rzeczywistosci przez jakis czas. Do tego dochodzi wspomniany brak koncentracji i 'pustka' w glowie + wiele pozornie glebokich mysli (generalnie ich tematyka jest zazwyczaj blacha ;-) ). W gruncie rzeczy jest to przyjemna sprawa, tylko ze na dluzsza mete zaczyna meczyc glownie przez pustke we lbie.
Wszystko co pisze na tym forum jest wytworem mojej wyobraźni.
Mail w profilu.
  • 129 / 8 / 0
Jedi pisze:
takie poczucie odrealnienia dzien po jaraniu to rzecz w moim wypadku naturalna. Z tym, ze cos takiego wystepuje po MOCNIEJSZYCH paleniach. Po solidnym skatowaniu sie nastepnego dnia po przebudzeniu nie potrafie sie na niczym skoncentrowac ZUPELNIE, az do pierwszego SOLIDNEGO posilku (czyli najczesciej obiad). Przy pierwszym, porannym wyjsciu z domu da sie wyczuc takie 'odklejenie' od rzeczywistosci przez jakis czas. Do tego dochodzi wspomniany brak koncentracji i 'pustka' w glowie + wiele pozornie glebokich mysli (generalnie ich tematyka jest zazwyczaj blacha ;-) ). W gruncie rzeczy jest to przyjemna sprawa, tylko ze na dluzsza mete zaczyna meczyc glownie przez pustke we lbie.
mj + konkretna feta/meta + koła = na drugi dzień ogarnia mnie taka pustka że nic oprócz leżenia w łóżku nie potrafie robić ;]
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.