Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kwas_walproinowy
To lek przeciwdrgawkowy i na depreche... ale wyczytałem że .."Na skutek przedawkowania leku występują zaburzenia świadomości" :
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
DEPAKINY SIE NIE ĆPA!! .......................chyba juz kiedys była o tym mowa w jakims wątku.
Odsylam do watku: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12830
alpra pisze:Jezus pisze: Parę osób wyłudziło tego od niego troche z czego trzy wylądowały w szpitalu[..]
Wniosek: Gówno Szit i Szajs .. Wogóle mi nie pomagało, nie zauważyłem rzadnych zmian.
Stabilizator nastroju .. Huja prawda. Ten lek to placebo i wkurwiacz. Strata kasy .
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.