Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
no to ja a pisze coś

1.alkohol
2.alkohol
3.alkohol

tak po długim czasie picia zjazd jest nie porównany do niczego
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
1. Bromo-dragonFLY poprawiony stereoizomer. już nie o zjazd chodzi lecz o parogodzinną męczarnie w postaci stymulacji
2. amfetamina z dziwnymi dodatkami. Im dodatków mniej tym lepszy zjazd
3. dropsy z dziwnymi dodatkami, j.w.
4. przejebane jest jak się za dużo zielska zjara, zwłaszcza gdy ma w chÓj dużo mocy

A najłagodniejsze zjazdy są po tryptaminach, w tym też liczę Grzybki Halucypki :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
po ważce i dxm myślałem że się przekręcę. Tragedia.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja tam wole 5 zjazdów po ważce niż 1 po fecie.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
najlepszy zjazd jest jak sie na sankach z whuj z góry zjeżdża na śniegu śliskim to zjazd wtedy jak 100huji.a tak szczerze to spedex zjazd hujowy zryty niechcica ale są sposoby na wyleczenie więc nie srac.
Maisssterrr qrwy
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Hanka pisze:
no to ja a pisze coś

1.alkohol
2.alkohol
3.alkohol

tak po długim czasie picia zjazd jest nie porównany do niczego
Jak długim?
I'm broken.
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
korkorio pisze:
Jak długim?
po 3 tygodniowym nie trzeźwieniu ,piciu - na umór z kumplem,samą wódkę od rana do późnego wieczora.
zdarzały mi się dużo dłuższe ciągi ,wtedy piłem same browary i wina ,i nigdy nie doznałem tego co wtedy.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
najfajniejesze są zjazdy po ciągach tramalowych.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
xxxzzzxxx pisze:
Ja tam wole 5 zjazdów po ważce niż 1 po fecie.
Uwierz mi kolego, że po kilku nocno-dziennym ciągu amfetaminowo-maruhuanowo-ekstazynowym czułem się lepiej, niż sześć godzin po spożyciu poprawionego stereoizomeru. Zejście po spidzie naprawdę nie musi być aż tak złe :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 447 / 19 / 0
najgorzej definitywnie po chlaniu, nie lubie też amotywu i odmózga po ziole
a owszem, można uniknąć zjazdów po spidzie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.