Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 273 / / 0
Nieprzeczytany post autor: machabeus »
o maeng da thai slyszalem, ze jest 3x mocniejszy niz premium thai. Wiec by sie oplacalo. Ale czy taki jest na pewno, i to jeszcze ten konkretny, to nie wiem. Najwiecej o nim wie chyba diviner's sage, wiec poczekamy na niego.
  • 199 / / 0
Widze, że zostałem wywołany do tablicy :)
Jak dla mnie jest to najlepszy kratom z jakim miałem do czynienia, jednak zastrzegam,że nie zaopatruje sie w cut - źródło /łysy i nie moge w 100 % stwierdzić czy mają towar HQ.
Ilościowo oplaca się i to bardzo.
Maenga wystarczy 3 g dla otrzymania efektu 6-7g Bali czy 8g Red Vein indo, i za to olbżymi plus - nie trzeba go żreć łyżkami tylko wystarczą wlasnie te 3g.
Cenowo oplaca sie troche mniej, ale wiadomo towar luksusowy musi kosztować (choć za granicą znajdziemy oczywiscie 2x taniej :))
  • 494 / 26 / 0
3 łyżki indo super mix zaparzone z kapką cytryny przypominają do złudzenia 300 mg trampek bez tolerancji... Poważnie się zdziwiłem.
  • 153 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
A na mnie Kratom słabo działa. Kupiłem 25g Super Malasyana z cut - źródło /łysy (proszek). Zrobiłem sobie z tego za pierwszym razem herbatkę z ~6g z cytryną. Wypite na pusty żołądek rano - poczułem przyjemne uczucie "o ładuje się" - odprężenie, ciepło w całym ciele, lekka euforia. Utrzymywało się to z 30minut, a potem zostało zamulenie z delikatną euforią... przyjemne, ale nie warte chyba ceny. Drugi raz herbatka z 12g, także z cytryną - efekty podobne, tylko mocniejsze, trwały też trochę dłużej. Przyjemne odprężenie, ale po 300-400mg trampka było lepiej.

Btw. też macie zimny nos kiedy Kratom Was grzeje?
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
nie bardzo pamietam ale tram+ benzo oznacza zimny nos :) to jest bardzo typowe opioidowe dzialanie.Ciekawe czy ktos z was przy tram+benzo miewa specyficzne rozchodzenie sie oczu az do widzenia podwójnego.Oczywiscie to bardzo przyjemnewiem ze to nie na temat ale wkoncu to podobne klimaty to moze ktos odpowie.Jesli chodzi o sile to tramal jest lepszy tylko dlatego ze jest czysty a kratom ma tez antagonistow opioidowych w sobie+inne rzeczy podobno nawet niektore sa zdrowe.Jakby wyizolowac to co dziala opioidowo to byloby to duzo mocniejsze od trampa jestem raczej pewny :)

Jeszcze jedno,pare razy kratom zadzialal na mnie mocniej niz sam tramal w duzych dawkach(jestem doswiadczony w jesli chodzi o tram)
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2008 przez befree, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
prawie każdy tak ma przy większych dawkach tramu

wycięto cytat - łysy
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 27 / 0
W zeszły weekend zrobiłem sobie herbatkę z 10g Kratomu Indo z cut - źródło /łysy i wypiłem do tego piwko - pozamiatało mną pięknie, nie mogłem chodzić tylko od razu jebłem na wyrko. Przy zamkniętych oczach miałem delikatne halucynacje i uczucie zmniejszania się, czy tez zapadania się w sobie jak po DXM. Dodam że to był pierwszy raz z dawką 10 g i nie mam wyrobionej tolerancji. Czy też mieliście podobne odczucia po większych dawkach kratomu ?
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 1179 / 124 / 0
@Kuba Powiatowy
Zdarzało mi się po kratomie, zwłaszcza z dodatkami doprowadzać do takiego stanu, że nie mogłem wstać z łóżka, ale nigdy nie 'malałem" ;) Halucynacji jako takich też nie było. Był za to taki fajny stan z pogranicza snu i jawy.
--------
Zastanawia mnie jedna rzecz. Najbardziej upierdolę się wtedy kiedy wszystko wyrzygam. Wygląda to tak: zajebie troszeczkę (np. pierwszą herbatkę), później gotuję fusy i wypijam, później po kilku- kilkunastu minutach paw i pozostaje tylko jedno wielkie si %-D
Czemu tak się dzieje? Przecież substancja aktywna jest, że tak powiem na zewnątrz...

EDIT
przypominam królikom, że mieli sprawdzić miks z raphalamidem. ;)
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2008 przez mniemanolog, łącznie zmieniany 1 raz.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
cut - nieaktywny link /łysy
Tutaj pisze, że bierze się 1 lub 2 tabletki naraz. Czyli na początek można spróbować 2 tabsy tak z kwadrans przed kratomem.
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 2129 / 27 / 0
W jaki sposób to ma zwiększać moc kratomu ?
Toksyczna chemia z 15 metrów
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.