Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
http://www.shamanshop.pl/sklep/product_ ... cts_id=171
" W swoim składzie zawiera ekstrakt z Morning Glory (Ipomoea violacea), który jest naturalnym żródłem LSA, Kava Kava (Piper methysticum) oraz Sweet Flag."
Ostatnio widziałem to na MO i legalcośtam.
Zawsze po samym powoju mam problemy z zolądkiem-czy jem ze skorupką czy bez, czy robie ekstrakt itd. Także z samego powoju rezygnuje.
Czy próbował ktoś z Was tych kapsułek? Ciekaw jestem opinii. W sumie cena nie za wysoka ale czy porobi?
Na zagranicznych stronach często się pojawia
Na zagranicznych forach, nawet dobrze je opisywali. Tylko czy cena 30 zł w porównaniu z powojem, który kosztuje 15 zł nie jest za wysoka?
Z tego co zrozumialem trzeba wziąsc 2 kapusłki a po ok 1-2 h kolejną.-zobaczymy.
"Druids fantasy is not effective at 2 capsules(...). Most people will need 3-4 caps at once for a effect. It will not be mind blowing, but can still be nice."
http://www.drugs-forum.co.uk/forum/show ... hp?t=32259
Miałem dziś odebrac paczke od shamana ale dopiero jutro będe miał hajs;/ Lepiej wieczorem to wziąść czy w dzień?
To jest tu najważniejsze. Czy po tych kapsułkach jest ci niedobrze. BO jeżeli jest ci niedobrze, to może lepiej stosować zwykłe HBWR, ale jeśli nie ma nudności to bingo.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.