ODPOWIEDZ
  • 165 / 5 / 0
[ external image ]

99 PLN standardowy
280 PLN Golden
420 PLN Deluxe

wybiera sie ktos moze?
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
słabo
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Aj-waj »
dobson pisze:
słabo

popieram kolege!

lepiej zostac w domu, obejzec sylwester z jedynka, nacpac sie i zwalic konia przed kompem- kolejnosc dowolna
  • 645 / 8 / 0
...tak zrobie %-D
                                Jean Cocteau
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
a ja mysle ze sylwka lepiej spedzic na domowce popijajac ayahuaską
.
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
podziwiam ludzi potraficych bawi si€ wedlug kalendarza. Dlatego nie planuj€ zabaw bo nigdy nie wiem kiedy najdzie mnie na to ochota.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
I mnie przyroda obdarzyła podobną naturą.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
czemu ci wszyscy transowi didzeje nazywaja sie tak samo?
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 645 / 8 / 0
Jaki styl takie nazwisko buhahaa

Ludwik van Dorn %-D
[ external image ]
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2008 przez dobson, łącznie zmieniany 1 raz.
                                Jean Cocteau
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Gra tam?
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.