Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
Witajcie !
Heh, niedługo na prezent mam dostać upragnione bambusowe bongo (zdjęcie poniżej :cheesy: ). Jednakże podejrzewam ze nie jest ono lakierowane od środka.
Jak zadbać o nie, żeby woda nie powodowała pękania bambusa ? Jakoś suszyć ? A może samemu polakierować ?
Czekam na wasze porady :)

[ external image ]
Fortuna sprzyja przekłutym sercom...
  • 21 / / 0
Hah. Zamowilem identyczne. Przyszlo w piatek :)
Za pare godzin przeprowadzam pierwsze testy :)

Ps.
Musze powiedziec ze jako ozdoba do pokoju prezentuje sie zajebiscie. :D
Nie chodzi o to, ze nie lubie Boga... po prostu wkurwia mnie ten jego fanclub...
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Może zapytaj się sprzedającego Tobie to Bongo, o ile jest taka możliwość.
Możesz zapytać się w temacie 'Sprzęt do palenia'.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 1/2 »
mi popękało i w ogóle jest o kant dupy, lepsze akryle ;)
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piotr240 »
kupujesz lakier (np capon) lejesz do srodka, rozsmrowujesz kolowrotkiem od walka malarskiego. kolowrotek przyczepiasz do patyka. albo inaczej malujesz z wysiegnika.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
fajne bongo, idę do piwnicy zrobić podobne ze starych babmusowych kijów na ryby
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
[ external image ]
to jest bonio, a nie jakas lipa ze sklepu

a tak na powaznie to takie bonga maja jedna wade - nie widac jak sie w nich zbiera dym, wiec nie mozna odmierzyc konkretnego bucha.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
O bambus dba się roztworem wody z solą
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.