Kurwa no naród narzekaczy. Lepiej zeżreć RC od chinoli po którym możesz się przekręcić czy fukę z cementem albo strychniną niż chociażby pixe z dopalaczy. Lepiej jarać chujowe zioło niż np smoke czy spice diamnod. Jak się nie podoba to wy...jcie do Holandii tam na każdym rogu stoją dile i sprzedają nielegale tzw. open air market]
Ludzie powiedzili już nie co, ale też coś dodam. RC jak napisano konkretnei działa, a nie działanie na pograniczu pacebo, czy daj 300zł a poczujesz to cos jak po grzybach. O fuce czy pixach z ulicy już szkoda gdać, po prostu lepiej tego nie cpać. Rozumiem, że lepiej dać 60zł-70zł za tabletkę, która porobi konkretnie niz płacić tyle samo za uliczny syf, ale to jednak nie MDMA. Dwa lata temu z pixami też było chujowo a udało mi się kupić po 6zł za sztukę tablety na MDMA - jedna stykała na 4 godziny. Spice jest gówniany, a Smoka mam po dziś dzień w szufladzie i jakoś jak mślę by zapalić to tylko THC. To jest jak za komuny - "produkt annanaso podobny robiony z dyni" ;) Szczerze, to chętnie bym wypierdolł do holandii, czy gdzieś do cywilizacji. Nie chodzi tu tylko o dragi, ale o życie. Działanie BZP mnie obrzydza, a zwała zniechęca do kolejnych eksperymentów. Wogóle nie lubi fety to sie tak nie bawię.
Rashaverak pisze: Jednak i tak wole prawdziwe narkotyki
Według was szałwia nie jest prawdziwym dragiem, a dxm lub mj są? Kurwa, aż się tu prosi o kastrację. Mechaniczną, przy pomocy łyżki i listka acodinu.
Dobrze, że dopalacze istnieją, przynajmniej można spróbować czegoś innego, niż leki na kaszel, majeranek, tynk i płyn do irygacji pochwy. Poza tym nikt nikogo do niczego nie zmusza, nie pasuje to nie kupujcie, wiadomo, że legalne alternatywy z reguły nie dorównują swoim nielegalnym odpowiednikom.
A tym którzy są tacy tró i elo i mają zajebistego dilera, który nigdy ich ni wałuje, więc gardzą innymi - gratuluję. To napewno spoko ziom, serio, nada się na chrzesnego waszych plugawych bękartów.
Hurra, diese Welt geht unter
jacok pisze: A tym którzy są tacy tró i elo i mają zajebistego dilera, który nigdy ich ni wałuje, więc gardzą innymi - gratuluję. To napewno spoko ziom, serio, nada się na chrzesnego waszych plugawych bękartów.
Sorry za OT.
z rzeczy które mnie nie obchodzą, ale zauważyłem jako ciekawostke - teraz dresiarnia zamiast "zjadłem 10 kółek, wypiłem 5 browarów, zajarałem jointa, rzygałem, nie ogarniałem co sie dzieje, kumple mnie zanieśli do domu, super pizda, polecam!" mówi "zjadłem 2 diablo xxx, wypiłem 5 browarów, zajarałem spajsa, rzygałem, nie ogarniałem co sie dzieje, kumple mnie zanieśli do domu, super pizda, polecam!" i slyszy sie o dopalaczach wszedzie i wsrod ludzi, ktorzy nie tykali normalnie "zlych narkotykow"
smieszne ze temat tabu spoleczny zostal przelamany - wczesniej na imprezach studenckich stwierdzenie, że sie przyszło nakółkowanym było równe krzywym spojrzeniom, teraz wchodze na domówke gdzie nie znam nikogo, jacyś bananowi ludzie, 5min gadki i słyszę hasła "dopalacze" w dyskusjach, mówię że do mdma(a nawet mdea/mda) się nie umywają to teksty "musze kiedyś spróbować" itp. ;]
electrofreak pisze: z rzeczy które mnie nie obchodzą, ale zauważyłem jako ciekawostke - teraz dresiarnia zamiast "zjadłem 10 kółek, wypiłem 5 browarów, zajarałem jointa, rzygałem, nie ogarniałem co sie dzieje, kumple mnie zanieśli do domu, super pizda, polecam!" mówi "zjadłem 2 diablo xxx, wypiłem 5 browarów, zajarałem spajsa, rzygałem, nie ogarniałem co sie dzieje, kumple mnie zanieśli do domu, super pizda, polecam!" i slyszy sie o dopalaczach wszedzie i wsrod ludzi, ktorzy nie tykali normalnie "zlych narkotykow"
koala pisze: Akurat dzisiaj przypadkowo się dowiedziałem, jaki jest dzienny weekendowy obrót sklepu dopalaczy w Łodzi - 70 tyś. Żyła złota.
edit: 70 tyś w weekend??!! O_o, a pozatym to i tak tylko nowość potem niekturym sie to z nudzi, część może zostać zdelegalizowana, i nici ze żyły złota... pozostaje złoty strzał dla właścicieli sklepów
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Dopalacze są dla frajerów ,którzy nie umieją sobie nic załatwić
zostaje mi apteka - dxm i bezna... dimenhydrynat i głaka to gówno...
no i dopalacze których muszę spróbować a jeszcze nie próbowałem... no i alkochol
zostanę kinderćpunem...
btw śmieszą mnie opisy na dopalaczach :D
W zależności od pojemności pomieszczenia rozpalić tyle mieszanki, aby zapach rozszedł się po całym pokoju. Najlepiej oddawać się medytacji w towarzystwie innych osób - dzielić się tymi przyjemnymi chwilami z przyjaciółmi. Nie dodawać tytoniu, który zepsuje cały efekt aromatu.
NIE DO SPOŻYCIA PRZEZ LUDZI
Tripozaurusowi ważącemu powyżej 60kg podajemy 2 pigułki, jeżeli waży mniej dajemy połowę tej dawki. Jeżeli nie będzie wystarczająco pobudzony możemy mu podać drugą po 2 godzinach od pierwszego zażycia. Nie zaleca się podawać więcej niż 1 pigułkę Tripoozaurusom płci żeńskiej. Zaleca się, aby Tripoozaurus pił duże ilości wody podczas spożywania pigułek. Nie mieszać z alkoholem i/lub narkotykami. Nie stosować więcej niż 2 pigułki w tygodniu.
NIE PRZEKRACZAĆ ZALECANYCH DAWEK !
NIE DO SPOŻYCIA PRZEZ LUDZI
Pan Prezes pisze:koala pisze: Akurat dzisiaj przypadkowo się dowiedziałem, jaki jest dzienny weekendowy obrót sklepu dopalaczy w Łodzi - 70 tyś. Żyła złota.
edit]
To jest eraz napewno zyla zlota, wystarczylo ze sie mialo lokal w scislym centrum jakisgos miasta + kasa na zatowaraowanie i kupienie wyposarzenia i na bank bys zagranial teraz kupe kasy. Oczywiscie na czysto.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/profesor.jpg)
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku
Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.