Ja jakoś na dworcu kolejowym sie zakołowałem kilka razy i git było :)
JAk zwykle przyjdzie ktoś mądrzejszy i powie coś jeszcze mądrzejszego ... Offtopując dalej eh
Jean Cocteau
ostatni weekend - niebieskiem mitshu - wałek jakich wiele... chyba garściami trzeba by było żreć żeby coś kopneło... lipa jak zwykle.
Ale powiem wam że trafiło mi się na poczatku 2008 dobry stuff... to było różowe serduszko (tableta w kształce serca)... i powiem wam że po 1 pixie porobiło mi muzgownicę porządnie. Po prostu masakra totalna, na pewno dużo mdma lub tego typu związków... niestety ciutkę fety czuć było.
Serduszko miałem od kolegi kolegi co ma kolege co ma znajomych, niestety, bo nigdy potem nie spotkałem się na lokalnym rynku z tym wyrobem... a szkoda. Na zachodnich stronach czytałem że takie pixy występują w Holandii i UK więc podejrzewam że ktoś po prostu "z importu" miał troszkę tego :)
Tak jak poprzednicy przyłączam się do apelu: NIE KUPOWAĆ POLSKICH PIGÓŁ... kołujcie sobie czyste mdma w kryształkach :)
aaa, właśnie, od znajomych słyszałem że w krakowie mają tzw. "palec boga"... koleś nie był za bardzo obeznany ale z relacji wynika że to prawdopodobnie mdma (tylko nie kryształki a proszek... hmmm)... ktoś się spotkał z tym? :)
teraz na rynku nic z godnego polecenia(chyba że krzyże jak ktoś lubi dodatkowo dużą ilość fety, ale one też znikają), ale po prostu wybierajcie sobie dilów lub kupujcie od znajomych, co wam powiedzą, czy warto brać, a nie dajecie się traktować za frajerów. ktoś poleci/sprzeda wam gównianą pigułę to nie kupujcie więcej od niego
znajomemu znajomego nawet pewien "hurtownik" powiedział, że teraz nie ma nic dobrego na rynku i nie poleca od siebie brać, ale być może pojawi się wkrótce jakaś super partia i warto poczekać
Jak kopia to wiekszosc chwali nie wazne czy sie rzyga po nich czy cos. :nuts:
np. w piatek:
Białe Motorole (from lower-silesia)
Okazalo sie ze maja duzo MDxx chyba MDEA (musze wkoncu podkrecic tego Marquisa)
Zachwalane i niby podobne do nienajgorszych "smajli" (ktore mialy troche MDMA swego czasu)
Czy upadlismy kurwa tak nisko zeby cieszyc sie ze w koncu mamy jakies MDxx na miescie :wall:
Niebawem przed impreza bede chodzil do apteki po material bo tam przynajmniej jest pewny
...a edukacja w tym kraju jest chyba tylko na [h]!
Jean Cocteau
Serduszko miałem od kolegi kolegi co ma kolege co ma znajomych, niestety, bo nigdy potem nie spotkałem się na lokalnym rynku z tym wyrobem... a szkoda. Na zachodnich stronach czytałem że takie pixy występują w Holandii i UK więc podejrzewam że ktoś po prostu "z importu" miał troszkę tego ]
było i u mnie coś dobrego, ale to w wakacje. Mianowicie trójkątne niebieskie mitsu, kto jadł ten wie ocb po jednej było grubo. I skąd to było, na bank nie stąd...
Zgadza się, teraz import jeśli już. Za mało ludzi (wiedzących ocb) do tego i za duży przypał.
Co do czystego MDMA, to jeszcze się z tym cudem nie spotkałem, może kiedyś :rolleyes:
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.