Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Zazwyczaj było tak ze kupowałem ich 2kg i jadłem jednego dziennie przez kilka dni, przez te kilka dni co szamałem te grejpfruty to też wrzucałem kodę.
Kodeinę wrzucałem zawsze wieczorem, a grejpfruta jadłem z rana albo koło południa.
Ostatnio zmieniony 10 października 2008 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
A może by tak połączyć ekstrakt z grejpfruta z kodeina? Można go kupić na allegro http://www.allegro.pl/item448547751_gre ... al_ss.html ... co o tym sądzicie :)?
adhsive@safe-mail.net
  • 1285 / 31 / 0
też działa, ale uważam ze lepiej sobie zjeść pysznego owoca
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Rzeczywiście, grejpfrut smakuje jak rzygi po winie.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Dziś 6 dni bez kodeiny , więc aplikuje grejpfruta , a za jakieś 2 godziny skromne 150 mg kody . Ciekawe jak tym razem podziała . Na razie testuję 150 plus grejpfrut . Później skoczę na 300 mg :-D
Ostatnio zmieniony 15 października 2008 przez CosmoDo, łącznie zmieniany 1 raz.
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Ja już chyba z 10 dzien bez kody i nawet mnie nie ciagnie za bardzo po 2-tygodniowym ciagu wpierdalania kody po 450mg dziennie.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Wczorajsze 150 mg w połączeniu z białym grejfrutem znowu porobiło mnie dosyć nieźle . Było nawet mocniej niż ostatnio , pewnie dlatego , że wcześniej paliłem Dream'a . Ogółem faza wyraźnie spotęgowana , lae krótsza niz po samym 300 mg , choć o zblizonej mocy .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 693 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: aree1987 »
150mg thiocodinu przed 20 + grejpfrut po 16 i jest wspaniale ^_^ W ogolę lubię bardzo grejpfruty ;) od wczoraj %-D
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
Z tym grejpfrutem musi być coś na rzeczy. Przedwczoraj jadłem białego grejpfruta, wczoraj popołudniu też, a wieczorem zarzucałem 300 kody. Porobiło bardzo mocno, lepiej niż się spodziewałem, a ta sama dawka 3 dni wczesniej podziałała tak sobie. Będę dalej testował, a może namówię rodziców żeby kupili citrosept.
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 1285 / 31 / 0
Po wielu próbach muszę stwierdzić że grejpfrut definitywnie wzmacnia kodę ale tylko gdy
- Jest to biały grejpfrut!! Czerwony sprawdza się o wiele gorzej.
- Grejpfruta należy zacząć regularnie jeść po 1-2 sztuce dziennie już ze 2-3 dni przed zamiarem wrzucenia kody, oraz w ten sam dzień kodzenia, tylko że nie tuz przed zapodaniem kody ale 2-3 h przed wypiciem kodeiny.

Mimo iż bardziej opłaciło by się kupić więcej opakowań antka niż te grejpfruty, to jednak polecam jeść je w sposób jaki opisałem. Jedząc grejpfruty zyskamy na zdrowiu + dochodzą walory smakowe z jedzenia tych owoców (dla mnie jest to najlepszy cytrus, po prostu zajebiście mi smakują grejpfruty).
Przy wcześniejszej grejpfrutowej diecie zwykłe 300-450 mg działa na mnie jak 600 a to charakterystyczne kodeinowe wejście jest dużo mocniej odczuwalne. Wyjadacze wiedzą ze to kodeinowe wejście jest w kodeinie najlepsze.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.