Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 55-60 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 80 / 0
Znajomego kolegi strzelił z dupy jakiś małoletni ze sprzedał mu troche zielska (nie wiem ile, ale pewnie koło0,5-1g) Następnie kryminalna wbiła sie na chate i znaleźli jakies 100g suszących się liści i dużo worków (dilpacków) z poporcjowanym jazzem (nie wiem ile tego było ale pewnie kilkanaście g). Nie wiem czy sie chłopak przyznał, bo zawinęli go dzisiaj na dołek. Zapewne dostanie zarzuty sprzedaży małoletniemu i hodowli.

Teraz pytanie czy go posadzą na 3 miesiące, czy wypuszczą po 48h?
Lepiej będzie jak się przyzna i powie ze np znalazł to wszystko?
Jak to najlepiej powinien rozegrać ten nieszczęśnik?
Wszystko co napisałem na tym forum to nie jest prawda!
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
jeśli stać go na adwokata to niech bierze raz dwa. Coś mi się wydaje, że jednak sanki wyłapie,
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gwatemel »
może dostać kraty. W najlepszym wypadku jakieś poważne zawiasy. Jebać pierdolonych konfidentów. Taka przestroga- nie sprzedawać nieznajomym!!!! Lepiej zachować dla siebie towar i sprzedać pewnemu źródłowi :):):)
Uwaga! Użytkownik gwatemel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: psychotic reaction »
Zawiasy jak nic, a moze i bezwzgledne wiezienie..

Chyba w tej sytuacji nie ma co sciemniac, zlapali go na goracym uczynku. Jedyne co, to niech sie wypiera tych falszywych zarzutow, ze sprzedal cos dzieciakowi.

A tak poza tym to takiego gówniarza przydaloby sie wziasc i 'przemowic mu do rozsadku' .. Jebac konfidentow ;/
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
psychotic reaction pisze:
A tak poza tym to takiego gówniarza przydaloby sie wziasc i 'przemowic mu do rozsadku' .. Jebac konfidentow ;/
człowieku zostaw dzieciaka w spokoju. Pokrzyczeli, postraszyli mamą to zaczął śpiewać. To wina dilera, że sprzedaje dzieciom narkotyki.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 457 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnichu11 »
jeżeli dil sprzedaje dzieciakom :argue: to jest po prostu niemoralnym idiotą :nuts: , ryzyko wpadki po takim "interesie" gwałtownie wzrasta i jak widać są efekty ...
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich