W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
humite pisze: Zalecam ogolnie inwestycje w wage z dokladnoscia 0,001mg
CosmoDo pisze: @dżon . 4acodmt to nie dragon fly ! Jedzcie spokojnie po 25 .
Ta tryptaminka chyba na mnie słabiutko działa.
Druga próba najbardziej hardcorowa do 50mg i jeden kartonik RS.
Rzeźnia jednym słowem.
Lecz z pewnością nie taka jak po 12 kwasach bo po tym miksie nawet chodzić jeszcze potrafiłem i ogarniałem że szafka to w chuj zdeformowana szafka, a nie fraktalowa zupa hehe
Ogólnie nie polecam gdy nie zaliczysz leveli: osobno kwasa i osobno co najmniej 40mg 4-ACO-DMT ;-)
Tymczasem aplikuję sen.
Pozdro :o)
A 40mg 4-aco-dmt mnie właśnie bardzo słabo poklepało, więc chce wziąść troche więcej.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina