Znalezienie w domu 0,93g rozkopanego haszyszu z tytoniem
Częstowanie X.X 10g haszyszu w przeciągu 1 roku bez korzyści materialnej
Częstowanie X.X 2-3g haszyszu w przeciągu 4 miesięcy bez korzyści materialnej
Sprzedanie 4g haszyszu za 80 zł bez korzyści materialnej
Jestem nieletni niekarany ale zanim będe miał rozprawe będę już pełnoletni. Co może mi za to grozić??
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey pisze: Ludzkość osiągnęła najwyższe stadium upodlenia skoro karze za takie rzeczy.
Dobry chłopak, jak miał to się dzielił, a tutaj chcą go udupić.
Po dzisiejszym robię przerwę
Oni na rewizję przyjeżdżają z psami? I wchodzą tylko do domu, czy szukają po stodołach i czy nie ma czegoś zakopanego na podwórku?
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
Gecko pisze: Mam pytanie.
Oni na rewizję przyjeżdżają z psami? I wchodzą tylko do domu, czy szukają po stodołach i czy nie ma czegoś zakopanego na podwórku?
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.