@p4g4y0zzz(X) Po jkaim czasie od załadowania DXM wziąłeś kodeinę ? Uważam , że dawki powinny być odwrotne ( o ile masz zerową tolerkę ) , czyli 300 mg DXM ( aby znieczulenie było większe ) . Za mało DXM wziąłeś IMO a za dużo kodeiny . Następnym razem ( po tygodniowej przerwie ) , spróbuj wedle moich zaleceń . Najlepiej na szczycie działania DXM . Dziwne to jest , ale u mnie np. 150 mg kody wziętej na 450 mg DXM , w widocznym stopniu przejmuje pałeczkę i zagłusza działanie DXM . IMO śiwetny mix jeno trzeba umieć . Znam jedną osobę , która zmiksowała w takich samych proporcjach i też się troszkę podrapała ( skromnie mówiąc ) . Pozdro z rana jak śmietana .
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Następnie pożrę Cię
ksionc pisze: próbowałem, było tylko gorzej
Następnie pożrę Cię
CosmoDo pisze: @p4g4y0zzz(X) Po jkaim czasie od załadowania DXM wziąłeś kodeinę ? Uważam , że dawki powinny być odwrotne ( o ile masz zerową tolerkę ) , czyli 300 mg DXM ( aby znieczulenie było większe ) . Za mało DXM wziąłeś IMO a za dużo kodeiny . Następnym razem ( po tygodniowej przerwie ) , spróbuj wedle moich zaleceń . Najlepiej na szczycie działania DXM . Dziwne to jest , ale u mnie np. 150 mg kody wziętej na 450 mg DXM , w widocznym stopniu przejmuje pałeczkę i zagłusza działanie DXM . IMO śiwetny mix jeno trzeba umieć . Znam jedną osobę , która zmiksowała w takich samych proporcjach i też się troszkę podrapała ( skromnie mówiąc ) . Pozdro z rana jak śmietana .
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
-ciach bajera
Następnie pożrę Cię
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.