był okres, że brałem czystą kofeinę i też mówiłem, że dobry specyfik, ale później wypłukany magnez - trzęsące się ręce, gorsze krążenie, odwodniony trochę organizm itd i miałem w piździe...
ale ja jestem jakiś wrażliwszy na tą substancję niż inni - niska tolerancja.
Teraz jedyne co biorę codziennie to omega-3 i jakieś tam witaminki jakie akurat mi się wciśnie żeby wziąć.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
szczerze mówiąc to na początku zastawiałem się czy ziomek czasem nie dojebał tam czegoś jeszcze ale to był tylko głupi wcisk (mam nadzieje ;) ) hehehe
Bo w aptece jej nie kupowałem...
Yerba to słaby imao, oprócz kofeiny guranany itp. Jednak działanie inne zupełnie niż takiego badziewnego moklobemidu i dobrze! Obawiam sie Prędzej czy póxniej jakis nawiedzony paranoiczny oszołon z rządu stwierdzi że to groźny środek psychoaktywny i bedzie chciał zakazać...
Wszystkie stymulanty wyplukują elektrolity. Amf wybitnie i samo to może być w chuj groźne!
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.