Co się stanie, jeśli lampa będzie zawieszona metr ponad krzakiem?
2. Ilość zioła podczas plonowania będzie mniejsza.
3. Jakoś palenia ulegnie zmianie.
4. Użytkownik będzie strasznie smutny, że nie chciało mu się pomyśleć nad tym aby zamontować ruchomą lampe: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=144
Pozdrawiam!
plonowanie, kwiatowanie litosci. stop kurwa nowomowie zalezy od mocy ja trzymalem 400 okolo 60cm nad roslinami i mialy sie calkiem niezle i byly kuuurewsko geste
100 cm nie równa się 60 cm. Co prawda zgodzę się z Tobą, że nie uwzględniłem 1000W HPS'a, lecz drogą dedukcji doszedłem do tego, że Johnus_Pain raczej nie operuje taką lampką..;)
Pozdr.
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
a dobra sprawa...jest taka opcja w hurtowniach ze mozna brac na umowe czy rachunek ktory sie nazywa WZ...ktory polega na tym ze sprzet mozna po miesiacu oddac lub zaplacic...ja wlasnie wzialem na taka umowe WZ i po miesiacu moge oddac hps :-D ...w sumie to ja w tej hurtowni nawet nie byłem bo zalatwił mi to jeden koles...ale mysle ze bez znajomosci tez by dało rade...pocisnac jakis dobry bajer i gratisowo mozna sobie podkrecic lumeny ;-)
mialem to nawet na biologii kiedyś...
Jak jest za dużo słońca to roślinie zatykają się te otworki w ksztalcie fasoli do pobierania powietrza...
jak interesuje was szerzej (nie wiezycie mi ;P ) ten temat to postaram sie cos na ten temat poszukac bardziej profesionalnego...
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.