Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
mi starczyły 2 orzechy.
kupuj tylko te soczyste; prosto z drzewa
.
  • 1217 / 21 / 0
ja wzialem 4 orzechy kotanyi, i bylo mocno, na poczatek polecam 2-4
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
BaDTrip pisze:
to wkoncu ile tej galki trzebaa wjebac zeby cos bylo konkretnego????? 2 opakowania?
wziołem to co napisałem ale i tak mało czułem... Co nie zmienia faktu, że teraz jestem jeszcze lekko na fazie, dziwne, jak mogły mnie fajnie porobić 4-5 starych gałek, a 2 paczki nowych dały taką średnią, a dawno nie brałem gałki...
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
hm. zjadlem jakies 5orzechow (6w mozdziezu ale troche zostawilem), kolo 15, wieczorem benze dojebałem. Straszne zamuły. Ale wątpie by benza miała niwelować euforie.. no i rano te gały czerwone.. czemu nie dziala? co powinienem zauwazyc?
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
Jakiej firmy galke miales? Ja zjadlem 4 galki kotanyi i mialem 2 dni wyjete z zyciorysu, najpierw smiechawa, potem specyficzny klimat "magicznego swiata" a w nocy 1 raz mialem taki "filtr oczny" ze wszystko widzialem jakby przez szybe popekana/pobita. Bralem okolo 19, o 23 przez przypadek zasnalem, o 24 sie obudzilem zeby wylaczyc komputer i dalej nic nie weszlo, a w nocy sieka, rano nie moglem nic robic bo kompletny desynchr oczu, 10x gorzej niz po 600mg deksa, nie moglem nawet ani troche TV poogladac. Potem zasnalem i spalem caly dzien:D Galke gryzlem w ustach i polykalem, bardzo smaczna:] (kumplowi ktory jadl ze mna tez smakowala;p)
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Kamis.
Skoro oczy czerwone i podobnie, dwa dni wyjete z zyciorysu praktycznie, to ine rozuimem czemu smiechawy brak.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Śmiechawa jest na gałce , ale tylko na początku gdy gałka zaczyna wchodzić i utrzymuje się przez jakieś 2 kolejne godziny . Potem pojawia się susza w ustach , senność i zamotanie . Oółem gałka jest ok , najlepsza z DXM !
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
Tyle ze galka z dxm jest niebezpieczna z tego co slyszalem, bo jest iMAO, a deks nie lubi iMAO
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
Owszem, może i niebezpieczne jest jedzenie gałki z DXM, ale fajnie się razem komponują, szczególnie dex na zjazd z gały.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
a teoria o tym, ze zmielona gałka (kupna zmielona) słabiej działa niż całe bo cały towar jest wysuszony, a całe nie sa wysuszone
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.