Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Czy ktoś ma jakieś informacje, doświadczenie w tej sprawie?
zresztą
i tak celnicy wiedzą że ludzie przemycaja kwasy pod kartą (lub baterią) w komórce.
ewentualnie wsadz se go pod oko
[wyjeb się sam - pan t.]
co do tematu - lepiej :P?
Inna sprawa, że raczej każdy szuka tam bomby, a nie kwasów, ale zawsze jest ryzyko.
pan wojtas pisze: No nie tak gdziekolwiek, bo jak torba jest prześwietlana na lotnisku, to przecież widać, że jest coś skitrane w galotach.
Inna sprawa, że raczej każdy szuka tam bomby, a nie kwasów, ale zawsze jest ryzyko.
Można też zawinąć w zwykłą folię jak pisał zaśmiechany kapelutek. Ja tak zrozumiałem, chociaż nigdy się z taką opcją zabezpieczenia nie spotkałem. Sam myślę, że to nie ma wpływu.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
pan wojtas pisze: No nie tak gdziekolwiek, bo jak torba jest prześwietlana na lotnisku, to przecież widać, że jest coś skitrane w galotach.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.