Zablokowany
  • 66 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: elem »
Ja aż boje sie je zarzucić :)
Uwaga! Użytkownik elem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Audiofil »
[quote="elem"]
Ja aż boje sie je zarzucić ]
Dobrze chociaż że ostro kopią, ale osobiście nie wziąłbym ich na imprezę, mogłoby to się skończyc problemem z ogarnieniem czegokolwiek.
Edit:
Niesamowite dziury w bani mam heh, zapomniałem właśnie że ma byc dostawa czerwonych myszek w moich okolicach, podobno siekatory - w jakim sensie nie wiem, można się spodziewac tego o czym mowa w tym temacie, przy okazji się stestuje.
Ostatnio zmieniony 07 września 2008 przez Audiofil, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 66 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: elem »
dobrze sie przygotuj bo mozesz załapać paskudnego bad tripa
Uwaga! Użytkownik elem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 416 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArsonMJ »
Wpierdalałem wczoraj Myszki na Stadium of Sound i szczerze mówiąc nie miałem żadnych z powyższych objawów. ;)

Najpierw zarzuciłem czerwoną (ponoć mocniejsza), a po 2 godzinach połówkę białej. Trzydzieści minut od tego momentu dorzuciłem drugą część i bawiłem się wyśmienicie do 5 rano ;)

Te pixy były jak dotąd najlepsze jakie jadłem, ryj wykręcało mi niesamowicie, a ekstaza rozpierdalała mi baniak od wewnątrz, chęć do tańca niekontrolowana. Tylko jakoś tak ochoty do gadania nie było.. he he... był swój świat... Muzyka i Ty %-D
noc, miasto, czas
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Te tablety są pewnie na 2cb jak ktoś pisał bo bania była bardziej meskalinowa niż lsd.
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
Jadłem. W Wlkp tez sa czerwone Myszki Miki. Hmm to nie LSD na 10%, faza rozni sie od LSD w wielu aspektach, ale no kurde w morde jest bardzo kwaśno po nich. Jadlem je na domowce z 2 ziomkami to byla kupa smiechu, az kurwa mi sie rzygac chcialo od tego smiechu. Na poczatku wchodza jak dobre pille, po 45min-1h typowe wejscie duzej dawki MDxx,ale pozniej jeb..
Wracajac do fazy.. sciany lataja, wszstko faluje lekko po wiekszej dawnce, jak po lsd, smiech.. I tez faza jest niejednolita jak na kwasie.. Raz jest ww chuj mocno, po chwili masz trzezwe mysli a chwile po tym smiejesz sie jak opetany ;). Ciekawe doswiadczenie, ale w tabletach szukam ekstazy a nie 2cb, mcPP itp scierwa
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
kurde, bede musiał się wypytać o te tablety, może uda mi się je ogarnąć, skoro tak fajnie po nich jest.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
I tez faza jest niejednolita jak na kwasie.. Raz jest ww chuj mocno, po chwili masz trzezwe mysli a chwile po tym smiejesz sie jak opetany
Nie jadłem ani nawet nie widziałem tych tabletek ale to zdanie powyżej, które wkleiłem mnie zdziwiło. Przecież właśnie na LSD faza jest strasznie chwiejna!!! Nastrój faluje tzn., przez 10 sekund wydaje mi się, że jestem spokojny, a przez następne dziesięć wariuje, i tak w kółko!!! Oczywiście przez te 10 spokojnych sekund również mam wizuale itp. ale mój nastrój nie jest tak szalony jak przez następne dziesięć. Nawet wykres działania LSD na erowidzie to pokazuje a ja w 100% się z nim zgadzam.
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
Wiem o tym. Ale to nie LSD, mimo, ze dzialanie jest zblizone. LSD ma bardziej kolorowa i beztroska faze.. A te myszki zrobily ze mnie psychola.
Ciezko w chuj opisac ich dzialanie, ale LSD to nei jest na 1000%.
  • 2179 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
LSD ma bardziej kolorowa i beztroska faze..
zjedz sobie 200 mikrogram albo wiecej i zobaczysz jak jest beztrosko...
Hidden mefedron User
Zablokowany
Artykuły
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.