</3
Moja obecność to tylko migotanie.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
Była trochę zaskoczona, gdy nagle wszystko zaczęło falować. :-D
W skrócie - falowanie, fraktale, opętańcza śmiechawa, potem burdel w głowie, ogromna podatność na wszelkie sugestie, chwilami kompletne zagubienie się. Momentami było ciężko, ale ogólnie dała radę. Dobrze, że parę tygodni temu nakarmiłem ją 1,65 mg DOC'a.
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
Jakis czas temu w kujawko-pomorskim znajomy mowil mi o pigulach o nazwie WY Co sie okazalo bylo tam wlasnie 2C-B
jestem tu gdzie jestem!
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.