Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
[ external image ]

Pil ktos? Mimo ze duzo wódy nigdy nie pilem, a te testowane ograniczaja sie do znanych marek, to gdy kumpel dostal litrowego OZONE to bez problemu obalilismy we dwoch, w dodatku popita tylko psula wlasciwy smak:]
Wszystko co piszę jest fikcją
Kłamałem z tym u góry :)
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Tylko chujowe wódki się popija.
I'm broken.
  • 2518 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dzielnicowy »
Generalnie pije wyborową, ewentualnie maximusa. Ale i tak czysta wódka nie należy do moich ulubionych trunków, dlatego piję średnio raz na 3miesiące :-D Jeśli chodzi o wódki gatunkowe (smakowe) to najczęściej wybieram "Żołądkową Gorzką z Mietą". %-D

A najlepsza wódka jaką miałem okazje spróbować to: Diplomat Classic. Nawet ciepła wchodziła dużo lepiej niż wszystkie inne razem wzięte :cool:
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Z ciepłych to najlepiej w życiu weszła mi Niemirofka brzozowa.
I'm broken.
  • 210 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rezystor83 »
ja nie pije wódy jak już to piwo, od wódy bardziej wole się naćpać :D
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
czajnikof pisze:
Gorzka żołądkowa zajebista jest... ...Bez przepoi, z gwinta i wchodzi jak ded- nie boi się nic. :D
TA JES!!
Ale tylko ta mietowa ;]
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
dobson pisze:
czajnikof pisze:
Gorzka żołądkowa zajebista jest... ...Bez przepoi, z gwinta i wchodzi jak ded- nie boi się nic. :D
TA JES!!
Ale tylko ta mietowa ;]
A jak :D
Bez zapity można walić.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 543 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fajka »
Polska, tradycyjna siwucha :) Z około-wódek: gin, rum, nic na myszach (whisky) :)
1-2-fuck off, drop out, never trust a fucking hippie
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
  • 749 / 5 / 0
Siwuszka - ^_^
I'm broken.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
korkorio pisze:
Tylko chujowe wódki się popija.
kiper? czy man's haal's?
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.