ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pSyFox »
Ja po latach probowania zauwazylem taka czesta zależność jesli chodzi i działanie kolek.Zawsze mi sie zdarzało że najlepsze pixy byly TWARDE i miały BIAŁY kolor a w smaku ciut kwasnawe.Z kolei takie ktore maja nieregularna strukture..czy obkruszaja sie łatwo i sa miekkie..maja jakis inny kolor niz bialy/kremowy,sa goryczkowe i łatwo je paznkciem obdłupac to sa hujowshe.Moze nie jest to reguła ale wystepuje taka zaleznosc.zauwazyliscie takie cos?
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: No Name »
pSyFox pisze:
Ja po latach probowania zauwazylem taka czesta zależność jesli chodzi i działanie kolek.Zawsze mi sie zdarzało że najlepsze pixy byly TWARDE i miały BIAŁY kolor a w smaku ciut kwasnawe.Z kolei takie ktore maja nieregularna strukture..czy obkruszaja sie łatwo i sa miekkie..maja jakis inny kolor niz bialy/kremowy,sa goryczkowe i łatwo je paznkciem obdłupac to sa hujowshe.Moze nie jest to reguła ale wystepuje taka zaleznosc.zauwazyliscie takie cos?
Tak.

:rolleyes:
Uwaga! Użytkownik No Name nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Możecie tez wpisywac piguły które Waszym zdaniem były na fecie...
moim zdaniem są to białe krzyże ...
Kiedyś psy zwinęły znajomego z pigułami. Mial przy sobie biale krzyże i czerwone wisnie. Po zbadaniu okazało sie, ze białe krzyże zawierają siarczan amfetaminy, a czerwone wiśnie zawierają MDMA.
Uwaga! Użytkownik Władek Jagiełło nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bOoolek »
Mitsu biale... ;/
Uwaga! Użytkownik bOoolek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.