Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
kerouac "ex-wsburroughs"
Tak sobie dumam.
Najgorzej się jak wstane rano. Chujowe samopoczucie, zajebisty kac moralny, praktycznie nie jestem w stanie zrobić nic konstruktywnego, bo co mi przyjdzie do głowy po paru sekundach automatycznie staje się "niewazne, nie chce mi się, to bzdura".
Jak pierdolne kodeinki to zejścia nie ma :):)
p4g4y0zzz(X) pisze: Nie ma zejścia, ja tak myśle że tylko dzieci z kompleksami i z problemami w szkole mają zjazd gdzyż na zwałe te kompleksy mogą sie nasilać i jest po chuju fest, kurwa zresztą jak was jebie zjazd to weźcie sie w garść i nie dajcie sie, twój mózg jest twój i żadna substancja nie może zmieniać jego samopoczucia, chyba że sie poddacie i dostaniecie wpierdol od mózgu ;]
ArkejD pisze: (...)Chujowe samopoczucie, zajebisty kac moralny, praktycznie nie jestem w stanie zrobić nic konstruktywnego, bo co mi przyjdzie do głowy po paru sekundach automatycznie staje się "niewazne, nie chce mi się, to bzdura".
Jak pierdolne kodeinki to zejścia nie ma ]
Dokładnie. Szczególnie, że na fazie pewne rzeczy nabierają znazenia a na zjeździe odwrotnie i jeszcze się źle czuję, że myślałem tak intensywnie nad takimi nieważnymi rzeczami :-/
Na zjazd z kota dobry jest deks i koda, ale kodę lepiej brać z kotem na raz a deksa potem jak już zjazd wejdzi :-)
Acha, i jeśli chcecie poczuć prawdziwy zjazd z kota weźcie go z LSD :diabolic:
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.