Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
pokolenie Ł.K. pisze:

Niezupełnie, akurat oni wszyscy ten haszysz jedli .,.
gdyż byli szanowanymi ludźmi i nie obawiali się eksperymentów ze swoją świadomością.
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
jaitylkoja pisze:
Prometeusz pisze:
To z prawej to fotoszop. Upośledzony by się zorientował.
dlaczego tak sądzisz?
skoro nie widzisz to znaczy, że nie jesteś upośledzony ;-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
WildMonkey pisze:
jaitylkoja pisze:
Prometeusz pisze:
To z prawej to fotoszop. Upośledzony by się zorientował.
dlaczego tak sądzisz?
skoro nie widzisz to znaczy, że nie jesteś upośledzony ;-)
Nie jestem. A kiedyś zdjęcia były naprawdę mocno obrabiane, rzućcie okiem na ślubne swoich dziadków- sam mam kilka z początku XX wieku i ta technika wydaje mi się bardzo klimatyczna :-)
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.