Regulamin forum
Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Deva »
Hmm...Trochę mnie nastraszyliście. Ale...

Biorę Seronil od 2,5 miechów. Ostatnio zwiększyłem sobie dawkę na 60mg (fluoksetyny), bo poprzednie (20mg i po mies. 40mg) nie dały praktycznie żadnych wyraźnych skutków. Jak się spodziewałem i ta dawka gówno dała.
Parę dni temu z ciekawości wziąłem 10 tablet (200mg fluoksetyny) i jak się również spodziewałem, nic nie poczułem.

Dziś nie brałem swojej dawki i mam naszykowaną paczkę Acodinu. Jestem prawie pewien, że nic mi się nie stanie. W swojej przygodzie z dragami nie raz ryzykowałem i nigdy nie żałowałem (np 1800mg dxm). No ale "prawie" zawsze czyni różnicę. Co wy myślicie o moim przypadku? Widziałem, że zdania są podzielone.

Nie liczę na to, że ktoś powie: pewnie ładuj, nie czekaj!, ale o jakieś info.

Edit: Aha z alkoholem też lek łączyłem. Negatywnych skutków brak.
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2008 przez Deva, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
[quote="Deva"]
Hmm...Trochę mnie nastraszyliście. Ale...

Biorę Seronil od 2,5 miechów. Ostatnio zwiększyłem sobie dawkę na 60mg (fluoksetyny), bo poprzednie (20mg i po mies. 40mg) nie dały praktycznie żadnych wyraźnych skutków. Jak się spodziewałem i ta dawka gówno dała.
Parę dni temu z ciekawości wziąłem 10 tablet (200mg fluoksetyny) i jak się również spodziewałem, nic nie poczułem.

Dziś nie brałem swojej dawki i mam naszykowaną paczkę Acodinu. Jestem prawie pewien, że nic mi się nie stanie. W swojej przygodzie z dragami nie raz ryzykowałem i nigdy nie żałowałem (np 1800mg DXM). No ale "prawie" zawsze czyni różnicę. Co wy myślicie o moim przypadku? Widziałem, że zdania są podzielone.

Nie liczę na to, że ktoś powie]

kurwa co za debil, mam nadzieję ze się przekręcisz, bo tylko na tym świecie niepotrzebnie zużywasz powietrze i wodę
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
Deva pisze:
W swojej przygodzie z dragami nie raz ryzykowałem i nigdy nie żałowałem (np 1800mg dxm).
Eeee, Tylko 1800?
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Deva »
ksionc pisze:
kurwa co za debil, mam nadzieję ze się przekręcisz, bo tylko na tym świecie niepotrzebnie zużywasz powietrze i wodę
Wiedziałem, że trafi się jakiś cymbał, który będzie oceniał tego posta, a nie na niego odpowiadał.
Goń się leszczu. To że sugestie swojego ciała stawiam wyżej nad suche fakty, nie znaczy, że jestem samobójcą czy pieprzonym ignorantem. Jak z czymś ryzykuję to zawsze z dobrym skutkiem.

PS: Wrzuciłem 600mg DXM! I nic niepokojącego się nie stało. Chyba to po prostu zależy od organizmu.PEACE
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
Piotrunio pisze:
Deva pisze:
W swojej przygodzie z dragami nie raz ryzykowałem i nigdy nie żałowałem (np 1800mg dxm).
Eeee, Tylko 1800?
Lol. Trzymasz poziom.
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 11 / 0
Moze ktos opisac dokladnie ten zespol serotoninowy? Jak sie czlowiek czuje np kilka godzin przed tym, czy rosnie jakas euforia itp., czy jest wszystko ok a nagle JEB, bo jakos nie chce mi sie w to wierzyc?
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 323 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jazzbass »
Z góry przepraszam jeśli już o tym było pisane, czytałem powierzchownie cały wątek, ale z racji tego, że niektóre informacje są schowane w środku postów, a do tego nie znam się na fachowych terminach, to nie znalazłem na to odpowiedzi.

Mianowicie:

Z rana wziąłem ok. 300mg Tramadolu.
Czy mogę zaaplikować sobie teraz DXM?
Jeśli nie, to ile powinienem jeszcze odczekać?

Dziękuję z góry za odpowiedź. :)
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Czas półtrwania tramadolu wynosi 6 godzin, ja nie sięgałabym po dxm (gdybym oczywiście chciała po niego sięgać) wcześniej niż po 12 godzinach, a najlepiej byłoby poczekać do następnego dnia.

Edit: tym bardziej jeśli to retard.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 31 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mirrors »
to jest straszny przypal z tym zespolem serotoninowym... wlasnie zaczelam sie leczyc SNRI i uswiadomilam sobie ze tu z cpania nici... no ale widze ze jednak niektorzy tu sobie cpaja tylko ze DXM to nie jest dla mnie takie WOW!!! nie wiem czemu tyle dyskutujecie o chujowych tabletkach na kaszel od ktorych ma sie zeza :P

a nikt sie nie wypowiada o skutkach pomieszania antydepresantow z LSD?
no no.. niech ktos cos powie

EDIT:
Na koniec cytat z bluelight faq, który powinien wszystko wyjaśnić - http://bluelight.ru/vb/showthread.php?t=108959
Hallucinogens (LSD/Acid, psilocybin/Shrooms, Tryptamines, 2-ct-2,DPT, DMT etc, Salvia): These drugs can be safely combined with the SSRIs. Most people report that they need to take MORE of a hallucinogen to get normal effects. Thus, if you are taking an SSRI, you will probably need more of the drug to reach threshold effects. Some people find that they need to take more LSD, but that shrooms affect them normally. So be careful to start at a normal dose and only take more if you find that you need to.
NOTE: Do not take 'ayahuasca' while on an SSRI. Do not combine SSRIs with any kind of MAOI, such as harmaline.
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Edytuj posty.
Uwaga! Użytkownik mirrors nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
no sama sobie cytatem odpowiedzialas ... LSD jest bezpeczne ... ale jakie skutki moze wywolac w przyszlosci pozniej tego nikt nie wie ;)
jest specjalny dzial ... http://talk.hyperreal.info/viewforum.php?f=182 powinien Cie zainteresowac ;)
pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".