... po uzywkach nie widzę sensu tworzyć...
Autorem powyższego jest Jaitylkoja, który w innym temacie powiedział również:
Kocham się ujebać jak bąk i robić muzykę
Czy Wy widzicie sens?
Wypowiadajcie się wszyscy. Z tym, że prosiłbym abyście zaznaczali kto tworzy, a kto jest tylko odbiorcą.
od niedawna wracam do rysowania..powoli....
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
korkorio pisze: Do założenia tematu zmusiło mnie to krótkie zdanie.Kurewsko mnie to zaintrygowało, tym bardziej, że nikt spośród nas nie stroni od używek.... po uzywkach nie widzę sensu tworzyć...
Autorem powyższego jest Jaitylkoja, który w innym temacie powiedział również]
Kocham się ujebać jak bąk i robić muzykę
Czy Wy widzicie sens?
Wypowiadajcie się wszyscy. Z tym, że prosiłbym abyście zaznaczali kto tworzy, a kto jest tylko odbiorcą.
[/quote]
jestem skomplikowanym człowiekiem i piszę różne rzeczy. Nie widzę w tym nic nienaturalnego że zmieniam zdanie raz na pięć minut.
edit. z resztą w pierwszym wyrwałeś coś z kontekstu nie wiem o co kaman, w jakim to bylo wątku? mozesz sypnąć linkiem?
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
jaitylkoja pisze:dziękuję ]fraktal pisze: jaitylkoja, zajebista kostka Rubika.
Zjarany wpadłeś na taki pomysł?
Tu jest akurat przykład jakiejś graficzki, ale wiem, że robisz dobre foty i muzę jakąś. Może do każdej innej dziedziny inaczej podchodzisz?
...a wam sie chyba ziolo skonczylo ze spac nie mozecie i durne tematy zakladacie ;]
http://www.speedyshare.com/883728538.html
http://www.speedyshare.com/600394315.html (kumpel nawija)
edit. tak do wszystkiego podchodzę innaczej, jeśli miałbym ogarniac 3d studio na zbaku to ja dziękuję, nie czuję się zbyt mocny w tym programie (po prostu wszystko mozna zrobić na kilka/kilkanaście sposobów), a po zbaku muzyka mi gra po prostu w głowie, szkoda że nie moge podłączyć swojego mózgu do kompa i nagrać tego bezpośrednio ;-)
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.