Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Phunkee »
Pytalem sie dopalaczy.com czemu nie ma i czy bedzie dostepna mimosa a oni odpowiedzieli:
"Witamy,
czekamy na opinie kancelarii w sprawie tych produktów, jak tylko dokument będzie dostępny opublikujemy go w sklepie i produkty ponownie będą dostępne."
Uwaga! Użytkownik Phunkee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: plateaukatze »
Czy wiecie może skąd zdobyć jakąś roślinkę z DMT? Patrzę po sklepach internetowych i jakoś nie mogę znaleźć... A i jeszcze wpadła mi jedna rzecz do głowy, choć może to głupie... Czy wie ktoś może czy TYCH roślin nie mam w ogrodzie botanicznym w krakowie?
sit tibi terra levis! ;)
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Szukaj na stronach sklepów zagranicznych.

Na drugie pytanie nie znam odpowiedzi.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Są na zagranicznych stronach na 100% :) A że tera granic za bardzo nie ma formalnych, jest trochę mniejsze ryzyko i dostępność całkiem całkiem. Tylko ta kasa.

A w ogrndzie botanicznym jak chcesz znaleźć, zrywać? :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 6 / / 0
Hmm, czemu nie ;) później mogę się dopisac do działu "najgorsze rzeczy jakie zrobiłem żeby zdobyć Nłarkłtłyki", choć chyba zostałabym tam potraktowana jak kompletny laik ;)
Więc ponawiam prośbę, jakby ktoś znalazł "coś fajnego" w ogrodzie botanicznym miasta niegdyś stołecznego Krakowa niech wykaże się altruizmem i gdzieś tę informację zamieści. a najlepiej tu.
sit tibi terra levis! ;)
  • 6 / / 0
Ach i jak bym jeszcze mogła dostać linka do polecanego przez Was Borrasco lub Piguł Zjadaczu sklepu byłabym dozgonnie wdzięczna. RIP
sit tibi terra levis! ;)
  • 4024 / 372 / 951
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 296 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: a. »
plateaukatze pisze:
Więc ponawiam prośbę, jakby ktoś znalazł "coś fajnego" w ogrodzie botanicznym miasta niegdyś stołecznego Krakowa niech wykaże się altruizmem i gdzieś tę informację zamieści. a najlepiej tu.
Cały ogród jest fajny. Niestety, wyraźnie niedofinansowany.
Okradanie go jest pospolitą głupotą i skurwysyństwem.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Sam jak dotąd nie motałem czegokolwiek z zagranicznych stron, abstrahując od dragów, nie motałem czegokolwiek. Na sam początek chyba pierwszy lepszy smartshop mający na stanie roślony zawierające "to i owo" będzie dobry, wystarczy, że będzie posiadał porządną domenę, na przykład ten podany przez Pokolenie zdaje się w moich oczach być spoko z racji spełnienia powyższego warunku :) Zastanów się dobrze, czy jesteś gotowa na spotkanie z jednym z najśliniejszych psychodelików na planecie. "Załaduj Wszechświat do działa. Wyceluj w mózg. Strzelaj". Brzmi groźnie %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
...i najważniejsze...jeśli umierać, to tylko z uśmiechem na ustach.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.