Melatonina 5mg 60 tabl.
Ginkgo Biloba Forte 80mg 60 tabl.
Apptrim 60 kaps.
Deprim 60mg ekstraktu 5,6:1 120 tabl.
Żeń-Szeń 350mg ekstraktu 3:1 z 1g korzenia 24 kaps.
Teraz przejdźmy do konkretów:
Jak dawkować? :D
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Mistrzu, wyrzuciłem ulotki. *rzucam się przez okno*
No nic, myślę, że:
Melatonina 5mg 60 tabl.
0 - 0 - 1
Ginkgo Biloba Forte 80mg 60 tabl.
1 - 1 - 0
Apptrim 60 kaps.
1 - 1 - 0
2 - 1 - 0
Żeń-Szeń 350mg ekstraktu 3:1 z 1g korzenia 24 kaps.
1 - 0 - 0
Czy tak będzie dobrze?
A reszta nie wiem, ale krzywdy se nie zrobisz.
Pozdrawiam
Aha, i napisz ile cie to kosztowało.
Pozdrawiam
Seroctin, kurde... chcę go. Zdobędę! :D
poprawa stopniowa nawet się przyda. ;)
wyrzucilem ze zwyklej nieuwagi, razem z opakowaniami poszly, teraz blistry w opakowaniach swoich trzymam.
btw. 5mg czy 10mg melatoniny na wieczór?
Pozdrawiam
Apptrim 60 kaps.
2 - 0 - 0
czy
Apptrim 60 kaps.
1 - 1 - 0
2 - 1 - 1
czy
2 - 1 - 0
I melatonine bierz zawsze 5.
Jesteś pionierem w tej dziedzinie (w sensie mixu), jestem bardzo ciekawy co osiągniesz po 2-4tyg.
Pozdrawiam
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki
Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund
Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat
Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.