Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 309 / 0
To, że dorzutki substancji, których działanie opiera się na nagłym uwolnieniu zapasów neuroprzekaźników do przestrzeni międzysynaptycznej, działają coraz słabiej, nie jest cechą tylko tej jednej, danej substancji, tylko całej grupy, która działa w ten sposób, a nie posiadającej jednocześnie mechanizmu SNDRI (jak kokaina na przykład).Tylko, że połączenie mechanizmów inhibitora wychwytu zwrotnego z niekontrolowanym uwolnieniem zasobów neuroprzekaźników (serotonina, noradrenalina, dopamina) jest często i gęsto bardzo toksyczne dla neuronów, powodując ich obumieranie z powodu przestymulowania (jednak to zależy od ilości i częstotliwości przyjmowania danej substancji), nie wspominając już o ryzyku zespołu serotoninowego.
Ten efekt odpowiada za gadki typu "rok temu latał kozak sort, teraz jakieś mieszane gówno". To jest efekt tolerancji wywołanej przez uszkodzenia i "wypranie z neuroprzekaźników". Oczywiście, zdarzają się "żenione" sorty, zwłaszcza w przypadku "Władysława", ale czy jest sens żenić na dużą skalę RC-ki, które dystrybutorzy kupują za psi grosz od chinoli, a następnie sprzedają z gigantyczną marżą?
Pamiętajcie, że w tym przypadku rozmawiamy o substancjach RC, gdzie nie ma żadnych długotrwałych i wiarygodnych badań na temat ich szkodliwości i ewentualnych, wieloletnich (być może permanentnych) efektów ubocznych. Ludzie płacą za bycie królikami doświadczalnymi BEZ prawa do rekompensaty w razie uszczerbku na zdrowiu.
Różne sorty tej samej substancji potrafią wyglądać (i pachnieć) inaczej, co wskazuje na relatywnie pospiesznie/bez należytej dokładności wykonaną syntezę i trudną do określenia (bez badań laboratoryjnych) ilość pozostałego rozpuszczalnika oraz chemikaliów użytych podczas syntezy (kwasy, zasady, itp.). Poza tym, zanim jakiś wynalazek walniecie nosem czy w żyłę, choćby raz z czystej ciekawości, to sprawdźcie zwykłym papierkiem lakmusowym pH roztworu tego czegoś. Byście w ten sposób odkryli dlaczego coś was tak okropnie piecze lub pali, jeśli podajecie coś o odczynie silnie zasadowym lub kwaśnym.
Post sponsorowany przez Clonazepamum TZF. Jeżeli gdzieś palnąłem błąd, będę wdzięczny za konstruktywną poprawkę.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 110 / 4 / 0
chcę zrobić mix z 3cmc, droga podania oral, pytanie tylko ile? Czy jak wrzucę do kapsułki 200 mg klefa i 100 mg 3 cmc to będzie si? samo 4cmc jest za mocno rozlewające, czuję się za mocno porobiony a z dodatkiem speeda faza może być jaśniejsza. Czy ktoś testował taki mix?
  • 1974 / 460 / 4
każdy mix TO RYZYKO
- wszystko zależy od TWOJEGO stanu zdrowia no i tolerancji na dany narkotyk (jaki by on nie był)
Pytanie CZEGO OCZEKUJESZ od takiego mixa. Chcesz więcej mocy? ogarnij 3MMC ...
Chcesz więcej stima? Hexen albo NEP ... ( UWAGA z dawkami )

to nie są rady aby się dobrze napYErdolić ...
zakładam, że ;pytasz o taki mix z uwagi na to, że masz po prostu dostęp do takich rzeczy
pamiętaj że więcej speeda to DOPAMINA ( która z noradrenaliną robi swoje )
więc jeśli brakuje Ci DOPAMINY - ogarnij jakiegoś dopaminowca

mefedron zawsze był idealnym półśodkiem ( za to go kocham )
Dawał i to rozlanie, i to pobudzenie jednocześnie ( przy odpowiedniej dawce )

właśnie tego brakuje 4CMC... dopaminy... która w mefedronie ( moim skromym zdaniem ) jest tak wydawkowana idealnie... może po prostu zamiast mixów, ogarnij 4MMC? przy okazji mniej strucia...

nie zachęcam moimi wpisami do brania narkotyków, to są filozofie wzięte z życia.
dobrych lotów. pozdrawiam.
DXM
  • 69 / 16 / 0
30 września 2026michalsky pisze:
chcę zrobić mix z 3cmc, droga podania oral, pytanie tylko ile? Czy jak wrzucę do kapsułki 200 mg klefa i 100 mg 3 cmc to będzie si? samo 4cmc jest za mocno rozlewające, czuję się za mocno porobiony a z dodatkiem speeda faza może być jaśniejsza. Czy ktoś testował taki mix?
czy testowal ktos taki mix? oczywiscie, chyba wiekszosc tego forum :D to jest w sumie standard baletu, zajebac eufo dopapnie i jak zaczyna wjezdzac (lub odrazu z buta po polknieciu - sa dwie szkoly) walisz sztagana w nochal :D
a dawkowanie rozne - kwestia tolerki, jak zajebiesz za duzo to raczej nic sie nie stanie, to sa betakatynony a nie opio:D
  • 110 / 4 / 0
@DuchPL dzięki za odp. Na mnie 4mmc działa bardziej lajtowo, przypomina mi to faze zbliżoną do MDMA, ja niestety nie dostrzegłem tego speeda przy fazce, najlepszą opcją byłby 3MMC ale nie ma go nigdzie.. wynalazków typu nep i alfa nie tylam.. dlatego zostaje cmc, które jest w miare „bezpieczne” tylko w jakich proporcjach??
@mothyl dzieki tak myślałem, u mnie wchodzi tylko opcja oralna, zatem czy ktoś badał połączenie tych dwóch proszków w jednej kapsie?
pozdro
  • 1974 / 460 / 4
to nie RADA
ALE jeśli chcesz walnąć mixa: 3CMC vs 4CMC ?
po prostu zrób to 50/50 ... TU WIELKIEJ FILOZOFII NIE NIMA
3CMC da ci mechaniczną fazę i wjazd...
4CMC upierYdoli Cię - jak niuchniesz powyżej 200mg... trochę wycziluje

uwaga z dorzutkami. bo tam może być loteria.
jak to zrobisz RAZ.... wiele się nie powinno wydarzyć. będzię BĄBĄ... i tyle... ALE
jak planujesz przetyrać 10g w noc? ( LUB WIĘCEJ? )... to ... przetyrasz 10g w noc... nie chce wróżyć skutków ubocznych i ew. zjadu ];-] .
- nie jestem zwolennikiem mixów, jakby nie paCZeć to dwie różne substancje, i DECZKOI działają trochę inaczej...
wybadanie idealnej dawki to graniczy z cudem... metoda prób i błędów - ogarniesz... po X razy z takim mixem.
Nikt Ci tu nie wyliczy idealnego warunkowania procentowego do odważenia.

Dla MNIE NAJLEPSZE co może być ( oczywiście nie polecam nikomu narkotyków bo to zło i takie tam )
4MMC... jak planujesz zajebistość... ( o ile potrafisz dobrać dawki, a najwazniejsza jest pierwsza )
- no i sorcik - suchy / kryształowy / nie kolorowy ... no chwile musisz poszukać
jak brakuje mocy? 3MMC ... tam stymulacja fajnie wali po berecie jak niuchniesz deko więcej... no ale zdobyć to trzeba czyste i nie kolorowe .

pozdrawiam
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.

Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.