Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 88 / 6 / 0
Tak tak silne zaburzenia lękowe,załamanie nerwowe pręga na codzień a alpra doraźnie razie s napad silnego leku lub paniki.

A czy prega albo Trittico w razie co nadaje się na zbicie bad tripa po psycho ?

U czy nadaje się na zejście po stymulantach ? Pytam teroerycznie, bo nie ćpam aktualnie tylko zaczynam leczenie. Pierwsza wizyta za mną, teraz skierowanie do psychologa dostałem na diagnozę pod kątem spektrum autyzmu i ADHD i z tym mam do niego wrócić za miesiąc.
Uwaga! Użytkownik liukang jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1569 / 411 / 13
śmiem twierdzić, że jak już wejdziesz na Trazodon (tj. stosował go regularnie przez odpowiedni okres czasu) to benzo nie będzie ci potrzebne do zbicia bad tripa gdyż z moich obserwacji oraz doświadczeń innych psychonautów jasno wynika, że antydepresanty znacząco upośledzają działanie psychodelików czyt. przy dawkach rekreacyjnych nie wykorzystasz ich pełnego potencjału
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1751 / 282 / 0
@liukang pregabalina w razie bad tripa może pomóc z lękiem i uspokoić cię, ale znacznie lepsze do tego jest benzo. Trittico może położyć cię do snu, ale generalnie na bad tripy po psycho najlepsze są neuroleptyki, przykładowo olanzapina czy kwetiapina. Gdybyś wyłapał psychozę po psycho te leki sprowadzą cię na ziemię.
  • 88 / 6 / 0
Dziękuję za odpowiedź, tak myślałem podobnie że benzo będzie najlepsze, ale nie znałem tych piszesz dlatego dziękuję za rzeczową odpowiedź Brachu.

I tak. Ile planuje żadnych podróży astralnych tak pytam na przyszłość. Dziękuję i pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik liukang jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów