Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
@PasuPomocny
I jak, żyjesz?
  • 19 / 4 / 0
Ma ktoś jakieś doświadczenie z braniem DXM na mirtazapinie?
Od jakiegoś czasu leczę się u psychiatry na OCD i depresję, biorę mirtazapinę w dawce 30mg dziennie. Wczoraj przy rozmowie ze znajomymi jakoś temat zszedł na akodin i narobiłem sobie na niego strasznego smaka żeyb zarzucić dexa(nie jadłem ok. 10 lat), wyłączyć wszystkie światła a na słuchawki zapuścić album Shpongle. Tak jak to się robiło kiedyś. %-D
W internecie znajduję sprzeczne informacje jeżeli chodzi o zespół serotoninowy (raz w życiu miałem i nigdy więcej :rzyg: ) przy takim połączeniu, więc pomyślałem że zapytam tutaj. A nóż widelec ktoś żarł deksa na mircie i może się wypowiedzieć.
  • 56 / 4 / 0
ja zarzucam raz na dwa tygodnie 200mg DXM będąc na fluoksetynie 20mg, jest silnym inhibitorem 2d6 wiec dziala tu jak bupropion (brak dysocjacji, silna aktywacja sigmy) i mi ta forma sie zaczela podobac o wiele bardziej niz DXO, po wielu wielu latach gdzie mialem uraz do deksa znow sie nim cieszę. większe dawki niepotrzebne mi i przy tym miksie bez sensu. spróbuję na sezon jesienno-ziomowy zrobić eksperyment z DIY auvelity i jeść 100mg dziennie przez jakiś czas. czuć te "sigme" zupelnie inaczej, nie jest to typowo dysocjacyjne czy serotoniowe uczucie, specyficzne bardzo
miłość %-D trzeźwość %-D pokora
  • 1 / / 0
witam, nigdzie nie znalazłem żadnego posta ani odpowiedzi na mix 300mg DXM + lamotrygina w ilości 100mg dziennie, dlatego pytam czy miał może ktoś doświadczenia z takim mixem? i jakie są/mogą być potencjalne skutki uboczne takiego połączenia
  • 1 / / 0
ja biore 100mg lamotryginy od poczatku tego roku i w sumie w huj duzo razy zarzucalam dexa nie zwracajac uwage na to ze ja przyjmuje bralam rozne dawki 300mg-600mg itd ogolnie nie wiem czy jest jakas roznica bo dexa zaczelam brac jak juz bylam na lamotryginie tylko 50mg ale wydaje mi sie ze to naprawde niewiele zmienia chociaz to sa moje doswiadczenia
  • 34 / 1 / 0
Fuj DXM jest cholernie dysocjacyjny, po tym tylko i wyłącznie jak jestem sama w domu, inaczej nie da rady . Do tego biorę wenlę .
myj wodą ryj ;)
  • 43 / 5 / 0
Zapodałem kiedyś 900 mg deksa z paroksetyną 40 mg. I naszło mnie cholernie mocne wrażenie choroby psychicznej z silnym pobudzeniem. Miałem odczucie, że zostanie mi to na zawsze... Lubię zaś deksiwo z opipramolem - mogę po tym chodzić, a przyroda jest wręcz mistyczna i tak jakby czterowymiarowa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.