Dość już o mnie, mam sytuacje w której znajomi nabili mi wysokiej jakości a - pvp nie wiedząc że nie palę, po lekkim podgrzaniu tematu i przemycia lufki wodą mam lekko brązowy rozstwor mimo że temat był przezroczysty jak kryształowa popielniczka twojej babci, czy mogę dostać pirogena lub coś gorszego strzelając iv ten przypalony roztwór? Filtrowałem już z 3 razy tą wodę
Jak brak większego obrzęku to diklo plus jeśli masz jeszcze zaczerwienie/ślad po iniekcji to możesz aloesem traktować.
Czasem bąbel wyskoczył , dłonie mam popuchnięte jakbym miał jakieś stłuczenie . Jestem pokaleczony dosyć wiele siniaków No i te ręce są miejscami popuchnięte ..
Co zapobiegawczo mogę zastosować ? Cykam się ze sobie coś narobiłem !
12 sierpnia 2026WithoutSoul pisze: Siema 10 dni temu podałem metę domięśniowo i od tego czasu bardzo boli mnie udo,ledwo co chodzę,ból się zmniejsza ale wolno,czym to smarować?diklofenak ok?
27 stycznia 2020yuck0 pisze: Zakładam stazę, wbijam się w skórę czuję że trafiłem w żyłę, takie charakterystyczne przebicie (wiecie o co chodzi), wcześniej zostawiłem malutki pęcherzyk powietrza w strzykawce, krew nie napływa więc próbuje ją zaciągnąć, czuję opór i nic leci, zdąża mi się to już kolejny raz, co może być przyczyną?
Polecam też przy wybieraniu miejsca na wbicie nie kierować się tylko tym co widzimy, radzę pomacać bo po 1 wtedy wyczujemy lepiej grubość czy głębokość a po drugie u mnie np te najlepsze baty są niewidoczne a te najcieńsze znajduja sie na powierzchni no i dzieki temu są najlepiej widoczne. Inna sprawa jak macie wystające żyły, zazdroszczę:)
31 stycznia 2020kanda pisze: Nie jestem na tyle ograniczona, by dobre rady traktować jako atak na siebie - dzięki. Ja i tak nie biorę często - raz dziennie jak biorę majkę, oksykodon 2-3 razy jednego wieczoru. Oczywiście dążę do tego, by całość podać do żyły, ale nie zawsze się udaje. Poza tym ćpię w systemie - blister - 2 tygodnie przerwy i staram się tego trzymać. W ciągu tych dwóch tygodni mam nadzieję, że żyły się regenerują, poza tym kontroluję te miejsca, w których odrobinę pójdzie pod skórę, zawsze wszystko się wchłania.
Czy mimo to mogę mieć jakieś powikłania, nawet jeśli nie pojawia sie ropień?
24 sierpnia 2026Bezniku pisze: Boje się ze sobie coś narobiłem . Od kilku dni wale po żyłach ketony. Raczej co wkłucie nowa igła , raczej odkażam jednorazowo . Nie zawsze wchodziło …
Czasem bąbel wyskoczył , dłonie mam popuchnięte jakbym miał jakieś stłuczenie . Jestem pokaleczony dosyć wiele siniaków No i te ręce są miejscami popuchnięte ..
Co zapobiegawczo mogę zastosować ? Cykam się ze sobie coś narobiłem !
Kiedyś też walnelam niechcacy mst pod skórę i nie miałam czucia w tym miejscu przez kilka miesięcy, tak długo morfina byla pod skórą...
Bezniku jak to za malo to moge Ci wysłać zdjecie jego podziurawionych rąk - przestań walic, niech Ci sie to wszystko zagoi i zregeneruje. I bardzo uwazaj zeby nie wstrzykiwac podskórnie, jak juz sie wbijesz w żyłę to połóż strzykawke i wjedz igla wzdluz żyły, wtedy będzie stabilnie i nie wypadniesz. Myślę że jakies masci przeciwzapalne moga pomóc, jak Ci ta ropa nie zniknie to mozesz spróbować zassac ją strzykawką. No i teraz jak Ci sie to nie wygoi a dalej bedziesz walil pod skore to jak zauwazysz gulke to ją odpompuj z powrotem.
09 kwietnia 2020KoniuFun pisze: @JohnnyTheSquirrel w jakiej ilosći płynu rozpuszczac stimy i jaki nadaje sie do tego najlepiej mam strzykawki 1ml i 5ml to wsypać kryształ do pompki zaciągnąć płynu czy w jaki sposob to zmieszać?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.