Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jak odpowiednio poprowadzić rozmowę żeby dostać 30g? Korzystam z medycznej i udało mi się zwiększyć dawkę na 20g, niestety na 1,5 miesiąca więc wróciłem do 15g na 30 dni.
  • 12883 / 2513 / 0
Czyli tak naprawdę zmniejszyłeś, nie zwiększyłeś.
Chcesz dostać po prostu 30g na wizycie, czy zwiększyć na 30g miesięcznie? Bo to jednak dwukrotna różnica.
  • 289 / 2 / 0
Następnym razem po prostu powiem, że dawka za mała i moc - i tyle. Jak już widzę jak to działa to easy. A 15g to dużo dla mnie ;D

Muszę czasem używać dwa razy dziennie przy ataku i gardło boli, drapie. Wolałbym coś mocniejszego - no i to chyba tak właśnie działa :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.