Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 96 / 2 / 0
Jestem na dawce 0,5mg clonazepanum i lekarz rozpisał mi schemat zastępując na relanium po 2mg 1tydzien 4-2-2 i co tydzień schodzić z relanium po 2mg czy to jest dobry schemat oraz jeszcze jak mozna sie wspomóc dodatkowo aby to schodzenie bylo lżejsze?
  • 410 / 40 / 0
Tak to jest dobry schemat, rób tak jak lekarz mówi, nie bierz więcej niż jest zalecane, musisz wytrzymać, to minie miej jaja, czas upłynie i będzie dobre. Wierzę w Ciebie m!
  • 2 / / 0
Hej przez ostatnie 2 tygodnie bralem prawie codziennie Clonazepam w dawkach od 2 do 6mg , zaopatrzeć się w pregabe dla bezpieczeństwa czy mogę zrobić cold turkey bez martwienia się o padaczkę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.