wczorajPalkrolik pisze: @tosieniedzieje miesiąc miodowy jak to się mówi na terapi. Później jest faza muru, 3 miesiące. Rok jak dasz radę z czego całego serca Ci życzę możesz powiedzieć trzeźwiejesz. Narazie jesteś na duposciku, ale to też dobre bo nie ćpasz dzień w dzień.
@ledzeppelin2
Dokładnie, najgorsze że każdy psychoterapeuta,psycholog Ci będzie próbował wcisnąć że wina jest w stu procentach w tobie. Przerabiałem to nie raz. Ale to jest sprytna zagrywka. Środowisko jest toksyczne, ma ogromny wpływ na to kim jesteś i jakie wybory podejmujesz. Będą bronić systemu za wszelką cenę, żeby zdołowac cię jeszcze bardziej... A szczególnie w Polsce gdzie każdy ci za plecami kosę wbije, ludzie są zawistni, sfrustrowani, w ciągłej złości. W jakimś korpo jak robiłem to wszyscy się obgadywali, podpierdalali za plecami. A potem lęki. Ktoś kto nie chce w tym uczestniczyć zostanie wykluczony i skazany na ostracyzm motłochu. Ewolucyjnie mamy w sobie lęk przed wykluczeniem bo kiedyś to oznaczało śmierć, dziś właściwie też. Tylko może nie głodową, a duchową. Potem depresja bo człowiek jak się zorientuje gdzie jest to ucieka w samotność... Dziewczyny mają chore wymagania przez himergamię i zryty łeb od Instagrama który zapodaje im iluzje rzeczywistości. Po 30stce taka się obudzi z dzieciakiem i nagle zaczyna szukać stabilności zamiast bad boya... Poskakała taka po paru miejscach, ale uroda przemija... Wiek jest bezlitosny . Jebać
18 lipca 2014anonimus pisze: w 2007 r założyłem temat, dziś znów pisze w nim post... wtedy się nie udało. Może tym razem sie uda.
Może jeszcze się odezwiesz tu i dasz znać, bo zaczynałeś chyba od klona jeżeli się nie mylę a widziałem, że tam na helu leciałeś już, bardzo przykro się patrzy na los młodego chłopaka z klonem do podstarzałego helupiarza, mam nadzieję, że wyszedłeś na prostą albo jest Ci już po prostu lepiej. Wszystkiego dobrego.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.