Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
3cmc bardziej Cię "skrystalizuje" twarda przezroczysta bania bez telepiących się rąk i suchości w ustach
Będziesz w stanie normalnie rozmawiać i zachowywać się
Bardziej spid niż euforia
3mmc:
Zaraz po sniffie jak wyjdziesz na balkon wuoah wszystko szumi euforycznie czujesz dopaminowy rush
Ciężko dogadać się z kimkolwiek dopaminowy euforia
Wyrzut dopaminy zalewa Ci po prostu głowę
25 października 2022lesdoxem pisze: Nie ora śluzówki, więc nie CMC-ek, przewaga dopaminy raczej wyklucza 3-MMC. Ludzie opisują 2-mmc jako bardziej dopaminowe. Może to też jakiś analog 4-MMC, chuj to wie tak szczerze teraz. Można jedynie strzelać lub dokładnie zbadać. Ważne, że fajnie cię porobiło. U mnie lata w okolicy z tego co wiem jakieś wymieszane 2-CMC z analogiem 4-MMC, z pobliskiej większej mieściny. Jebane gówna działające chwilę…
25 października 2022tanczacyzopiatami pisze: mam pytanie
u nas w mieście na ketony mówi się kryształ i nigdy nikt nje wie jaka konkretnie jezt to substancja. zawsze mnie to ciekawiło wiec pisze tu z nadzieja ze w 2022 roku ktoś odpowie.
większość krisów to typowe euforyki. w ostatni weekend był jednak inny. śluzówka bardzo gładko przyjęła knage a faza była dużo przyjemniejsza, bardziej speedujaca i miała fajne subtelne działanie. Nie jak większość ze wypierdala od razu i kręcisz szczena. tego bym bardziej porównał do fetki ale jednak faza była wyraźnie kryształowa. dodać mogę również iż fazka była bardziej dopaminowa niż sero chociaż w momencie największego picku odezwała się sero :)
jeśli jakiś ekspert może coś wiedzieć to jest przechujem
(jak to nieodpowiedni dział to kurwa to zaakceptujcie i przenieście albo napiszcie gdzie zadać to pytanie bo to forum ostatnimi czasy to jakiś żart z postami)
przeniesiono na życzenie ;* ~ kwik
I tak analogi 4mmc to zazwyczaj mieszanki różnych ketonów.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
11 września 2026icodalej pisze: wiem że pewności nie ma, ale tak z doświadczenia itp czym są analogi 4mmc w sklepach? oni wrzucają tam różne substancje i mieszają czy o chuj tam chodzi? niektóre kryształy wyglądają naprawdę nieźle ale jak wiadomo wygląd to wygląd a działanie to działanie.
(jak to nieodpowiedni dział to kurwa to zaakceptujcie i przenieście albo napiszcie gdzie zadać to pytanie bo to forum ostatnimi czasy to jakiś żart z postami)
przeniesiono na życzenie ;* ~ kwik
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.