Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
zielona pisze: Moim zdaniem sie nie da.
ja walilem here raz, z morfiny wyszedlem
czasem walne sobie 300 kody jak mam mega cisnienie. nic to nie da prawie, ale to takie oszukiwanie sie;)
ogolnie fiz. juz uzalezniony nie jestem, a ciagnie do opiatow rzadko.
koda, ot, od swieta
sztuka wziac raz, stwierdzic ze sie spodobało, a pozniej o tym nie myslec.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
v. pisze: bo są uzaleznieni. psychicznie. to musza brac choc 1 na miesiac. zadni z nich bohaterowie czy ludzie o silnej woli.
sztuka wziac raz, stwierdzic ze sie spodobało, a pozniej o tym nie myslec.
uzytkownik zbanowany pisze: leiche]
Tak, tak, znamy tę śpiewkę. Rzecz w tym, że szło nie o rozwinięcie uzależnienia fizycznego, a o uzależnienie psychiczne jako takie. Jeśli już dopatrujemy się w wieloletnim sportowym braniu ("nie ma sportowego brania hery! nie maaaa! nie ma i basta") uzależnienia psychicznego, to bądźmy konsekwentni i zauważmy je w każdej regularnej przyjemności ludzkiej. Te argumenty są w swojej oczywistości tak łopatologiczne, że aż głupio je przytaczać. Po kilku latach weekendowego chlania wódy też można ni stąd, ni zowąd wpaść w alkoholizm. A co, nie można? Różnica "potencjału uzależniającego" to różnica tylko ilościowa (chyba że ktoś upiera się przy "aż" ilościowa - i niech mu będzie). Nie czuję się ani trochę gorsza i bardziej chora od weekendowych pijaków. Z substancjami psychoaktywnymi mam do czynienia znacznie rzadziej niż przeciętny Polak. Mało tego, uważam, że to ja wybieram mniejsze zło.
Verv pisze: Poza tym grillowicze zwiekszaja czestotliwosc, z czasem zaczynaja brykietowac nawet na balkonie (gińcie), wpierdalaja te karkówy nonstop i umieraja z 5kilogramami niestrawionego mięsa w jelitach. Szybciej niz heroinisci
Czy codzienny grill jest normalny (kochasz to, ale wiesz, że nie mozesz)? Wątpię. To skrajność.
A czy codzienne myślenie o heroinie jest normalne? Owszem...To jest normalne w heroinizmie. zaden tam odchył czy coś dziwnego. to coś naturalnego. To tak jakbys stwierdzila, ze ludzie są uzaleznieni od robienia kupy. To sie w końcu staje potrzeba organizmu (psychiczną), tak jak produkcja i wydalanie fekaliów - bez tego dlugo nie pociągniesz :o)
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
jesli chodzi o to czy mozna wziac tylko raz H, to uwazam ze tak, po prostu albo sie to komus spodoba albo nie i sobie odpusci temat (wiem, wiem, mniejszosc) tym bardziej gdy jest uswiadomionym czym to grozi. hera to sposob na zycie, jak bylem ost. w anglii tam nazywaja to Heroin Chic, chce aby to obrzydzenie do grzania zostalo mi jak najdluzej...nie chce grzac wiecej, ale tez nie zaluje ze sprobowalem czy to brauna czy kompotu.
- ex wsburroughs aka. kerouac
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.