THX

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 683 / 174 / 0
Chyba pojawiło się kolejne dzieło z Czech. THX, to coś nowego czy się mylę, spotkaliśta się z tym? Jak wrażenia? Można kupić to normalnie.
  • 66 / 15 / 0
to jest taki chwyt marketingowy na turystow w pradze, mieszanka CBDkow i nazwa ma niby sugerowac ze to nowy analog
to nie klepie mordko, chujowy brokul %-D
  • 683 / 174 / 0
Dziękuję za info. To by się zgadzało. Ludzie w internetach piszą, że to takie trochę inne, silniejsze i bardziej odczuwalne CBD.
Nie ma to jednak jak naturka, a nie cała ta przekombinowana chemia.
  • 7 / / 0
Nwm gdzie kupowałeś thx @mothyl ale ja dostałem ziolo z tajemniczą substancja nl-3 a jeszcze bardziej zdziwiła mnie dawka 0.5mg/1g klepie i to dość mocno pierwszy raz po ziole miałem wizualki nie polecam robic z tego wodospadu a tym bardziej łączyć tego chemola z alkoholem
Ostatnio zmieniony 07 września 2026 przez Keryt, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.