. jakby roboty nie bylo to bys bzika dostal
wypoczywac tez trzeba sie nauczyc i cieszyc z dupereli
sam mam podobny problem,
praca - nie ma czasu na hobby
brak pracy- jest czas na hobby ale dobija brak pieniedzy
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
29 sierpnia 2026Krzysztofscorpion pisze: huj z tą Anhedonia wsypać się i poszukiwać czegoś indywidualnie dla siebie hobby tylko nie seks bo to przereklamowane a pasji, roślin cokolwiek pod siebie indywidualnie
Życie bez hobby jest lipne, jesteś numerkiem w systemie pracujesz oddając swój czas by móc żyć życie przemija i tyle, mając pasje lepiej egzystujemy cieszymy się z swoich osiągnięć, zwiedzamy świat, ja znów pojechałem do Hiszpanii najlepszy kraj dla mnie a zwiedziłem wiele, te gitary klasyczne flamenco muzyka na żywo piękne latynoski, super vibe w takim miejscu człowiek nie potrzebuje używek chociaż cannabis palone często legal to se można hehe. Serio zwiedzając świat nie myślę np o używkach bo mam lepsze bodźce z podróżowania, wiadomo trzeba mieć na to pieniądze, ale żyjemy pod tym samym niebem, trochę ambicji i samo pójdzie, jak człowiek sam se nie narucha to nie będzie miał i nic samo nie spadnie z nieba, trzeba inwestować w siebie i spełniać się w pasji. Ci co mają nienawiść przez rodziny osamotnienie, patologiczne otoczenie wyjedźcie i kreujcie sobie życie wg własnych zasad pierdolcie ta nienawiść, zemstę nie warto!!!
Trochę off top, ale uważam, że to wartościowe refleksja. Z fartem misiaczki.
scalono - nv13
29 sierpnia 2026ledzeppelin2 pisze: pracocholizm niby ok ale to nie normalne nie widzac bobow budowniczych
. jakby roboty nie bylo to bys bzika dostal
wypoczywac tez trzeba sie nauczyc i cieszyc z dupereli
sam mam podobny problem,
praca - nie ma czasu na hobby
brak pracy- jest czas na hobby ale dobija brak pieniedzy
Nie pisz posta pod postem - nv13
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.