Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 55 / 4 / 0
AFA algii są dobre na anhedonie i im podobne prawie identycznym skladzie.
Czuję,że żyje!
  • 5 / 2 / 0
Ograniczenie cpania do minimum i sport oraz dużo snu pomaga na anhedonię.
  • 55 / 4 / 0
huj z tą Anhedonia wsypać się i poszukiwać czegoś indywidualnie dla siebie hobby tylko nie seks bo to przereklamowane a pasji, roślin cokolwiek pod siebie indywidualnie
Czuję,że żyje!
  • 5412 / 995 / 0
pracocholizm niby ok ale to nie normalne nie widzac bobow budowniczych
. jakby roboty nie bylo to bys bzika dostal
wypoczywac tez trzeba sie nauczyc i cieszyc z dupereli
sam mam podobny problem,
praca - nie ma czasu na hobby
brak pracy- jest czas na hobby ale dobija brak pieniedzy
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 55 / 4 / 0
Ja jak mam wolne cieszę się życiem w życiu bez nudy czuje się jak za młodu the power return :-)))
Czuję,że żyje!
  • 389 / 39 / 0
29 sierpnia 2026Krzysztofscorpion pisze:
huj z tą Anhedonia wsypać się i poszukiwać czegoś indywidualnie dla siebie hobby tylko nie seks bo to przereklamowane a pasji, roślin cokolwiek pod siebie indywidualnie
To jest wyjście o ile anhedonia nie jest silna kwestia indywidualna(psychiki głównie).
Życie bez hobby jest lipne, jesteś numerkiem w systemie pracujesz oddając swój czas by móc żyć życie przemija i tyle, mając pasje lepiej egzystujemy cieszymy się z swoich osiągnięć, zwiedzamy świat, ja znów pojechałem do Hiszpanii najlepszy kraj dla mnie a zwiedziłem wiele, te gitary klasyczne flamenco muzyka na żywo piękne latynoski, super vibe w takim miejscu człowiek nie potrzebuje używek chociaż cannabis palone często legal to se można hehe. Serio zwiedzając świat nie myślę np o używkach bo mam lepsze bodźce z podróżowania, wiadomo trzeba mieć na to pieniądze, ale żyjemy pod tym samym niebem, trochę ambicji i samo pójdzie, jak człowiek sam se nie narucha to nie będzie miał i nic samo nie spadnie z nieba, trzeba inwestować w siebie i spełniać się w pasji. Ci co mają nienawiść przez rodziny osamotnienie, patologiczne otoczenie wyjedźcie i kreujcie sobie życie wg własnych zasad pierdolcie ta nienawiść, zemstę nie warto!!!
Trochę off top, ale uważam, że to wartościowe refleksja. Z fartem misiaczki. 🥰

scalono - nv13
29 sierpnia 2026ledzeppelin2 pisze:
pracocholizm niby ok ale to nie normalne nie widzac bobow budowniczych
. jakby roboty nie bylo to bys bzika dostal
wypoczywac tez trzeba sie nauczyc i cieszyc z dupereli
sam mam podobny problem,
praca - nie ma czasu na hobby
brak pracy- jest czas na hobby ale dobija brak pieniedzy
To zacznij zarabiać z hobby albo znajdź taka pracę żeby móc to połączyć, pogłówkuj trochę.

Nie pisz posta pod postem - nv13
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.