Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 542 / 77 / 0
Nie wale dwa lata tego syfu, codziennie mam kurewskie głody psychiczne, nie udałoby się gdyby nie przymusowa izolacja ponad rok czasu. To gówno jest kurwa gorsze od hery, jest za dobre, rzuć to jak najszybciej bo z czasem jest tylko gorzej. Już i tak raczej tego nie zapomnisz, mnie trzyma przy tym świadomość ile mam teraz do stracenia - a wiem, że jak przyjebie to nie będzie końca dopóki będę miał hajs

Edit. Odstawiłem benzo, wszelkie stimy, kanna i już bym do nich nie wrócił choćby leżały na stole i ktoś by mi za to płacił. Z piko? Miałbym spory dylemat...
  • 3 / / 0
Cześć. Czy ktoś może mi pomóc raczej podpowiedzieć. Krótkie streszczenie. Ciąg trzy miesiące. Zna temat wie co się dzieje i co będzie podczas odstawiania. Proszę nie piszcie że nie rzuci że na pewno wróci itd. to wiem. Pytanie moje czy są jakieś specyfiki które mogą ulżyć w pierwszych trzech dniach odstawienia? Suplementy to wiem. Kompletnie jestem szary co chodzi o terminologię chemii czy tym podobne. Proszę o prostą odpowiedź. Czy mogę ulżyć w czasie czy nie. Jeśli tak to jakie? Mam w domu pewne leki. Teazedone 100 i 50 mg rispolept 3 i 4 mg ketrel 200 mg propanol 10 mg chlorprotixen 50 mg. Czy któreś mogę zażywać? Chodzi mi o pierwsze 3-4 dni kiedy to najbardziej mnie boli. Ja mam takie dziwne strzały podczas odstawienia . Nie wiem jak to się fachowo nazywa ją na to mówię pisk. Taki strzał w głowie który po zębach aż czuć. Pewnie coś z nerwami. Czuję ból przez sekundę i głośny dźwięk w głowie. Po paru dniach znika ale początki są okrutne. Jeśli ktoś będzie mógł mi doradzić to proszę o odpowiedź. Dziękuję z góry i trzymajcie się. Pozdrawiam!

.........Głupota ludzka nie zna granic.........
  • 5406 / 992 / 0
z tego co pametam trAZODON nawet psychodelika moze wylaczyc , poczytaj o tym z jakims ai . teraz nie mam dostepu
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 54 / 3 / 0
To jedno z najsilniejszych i paskudnych uzależnień , niszczy psychicznie reszta to niewyspanie i niedożywienie. Najważniejsza jest motywacja
Powinniśmy iść w nootropy co będą mogły uzyskać najlepszą wersję ciebie wyciągną potencjał naprawią na ile da się wadliwe geny , ultimate human
  • 3 / / 0
Dziękuję za odpowiedź. Już raz mi się udało. 8 lat temu. Teraz też musi
  • 54 / 3 / 0
Bardzo dobre podejście klucz do opanowania tego demona leży w twoim sercu kto jak nie ty znasz samego siebie, nie te wersję dla ludzi , obcych ,rodziny tylko siebie samego bez nikogo jak jesteś odnajdź w sobie tą ukryta siłę i użyj bólu do zwycięstwa nie poddawaj się bo nie przegrywa ten kto upadł tylko ten co przestał się podnosić !
Powinniśmy iść w nootropy co będą mogły uzyskać najlepszą wersję ciebie wyciągną potencjał naprawią na ile da się wadliwe geny , ultimate human
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.