Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Walisz kodę, mimo, że nie robi jak trzeba?
W ogóle nie działa, a ćpam
7
9%
Prawie nigdy nie robi, a ćpam
11
14%
Czasem podziała, a mimo to, kupuję często
20
26%
50:50, loteria, ale i tak odwiedzam apteki
22
29%
Nie robi, ale nie chcę ćpać nic innego
1
1%
Olałem/am to, skoro nie robi, to nie walę
16
21%

Liczba głosów: 77

ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mam za sobą 4 próby, pierwsze 3: 150 mg - lekki szum w głowie, ciepła twarz, ciężkie powieki. Czwarta: 240 mg - delikatne mdłości, szybko przeszły. Swędzenie głowy, ciężka głowa, delikatne uspokojenie (może placebo), zamyślanie/zawieszanie, to co dzieje się wokół jest obok, a ja mniej się przejmuję, trochę obserwuję, ale nie angażuję, taka przyjemna wyjebka. Zaróżowiona twarz. Złapało po godzinie od wzięcia i po 30-60 min uleciało. Została taka miękkość w ciele, ale po drugiej godzinie już nie. Utrzymywały się przytkane uszy, szum i delikatna chwiejność kroku jak po piwie, przyjemnie. Całą noc bezsenność. Spróbuję jeszcze 360 mg, może 480 mg i koniec. Ważę 60 kg i czytałam na forum, że 150-300 mg potrafi zrobić, ale jeśli kolejne próby nie przebiją tego co już odczułam, to nie widzę sensu i będę się rozglądać za mocniejszymi opio. Zawsze próbowałam po południu lub wieczorem, na czczo albo po lekkim śniadaniu kilka godzin wcześniej.
  • 5395 / 991 / 0
A nie lepiej w ogóle sobie odpuścić?
To droga często w jedną stronę. Do spieprzenia sobie życia i powolnej rozlozonej na lata przy dozie ostroznosci lub nagłej śmierci .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.