Powiedzcie mi gdzie mam się udać żeby z tego wyjść? Jakiś monar? U psychiatry prywatnie już byłem to mi dał skierowanie do szpitala psychiatrycznego a w szpitalu mi powiedzieli że się "nie kwalifikuje" i że nie ma łóżek xd Zapytałem się go czy nie mógłby mi przepisać np. diazepamu i powoli redukować, to on powiedział że się nie zna na tym i że on mi nie może przepisać nic skoro mam historię nadużywania. Muszę z tego wyjść zanim nie jestem jeszcze w kompletnej pi*****
To było tak że nie mogłeś zasnąć i tego klona czy też chciałeś odciac myślenie?
A potem się posypało
Jak mas dostęp to powoli już redukuj dawki i szukaj ośrodka
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.