Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 856 / 263 / 0
Polecam wszystkim dorzucać trochę trawy cytrynowej (cymbopogon citratus)
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 4483 / 712 / 2198
Do konkretnych smaków, czy do byle czego? Mam jeszcze kilka saszetek testowych, ale to testowe. Zamierzam do nich wrócić w weekend. Co prawda napaliłem się na powrót, a finalnie yerba "se w domu leży" i czeka, na swoją kolej.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 856 / 263 / 0
No pewnie z jakimiś smakowymi CBSe by dobrze weszło ale nie wiem, bo takich nie pijam. Jak mam akurat świeżo zerwane to sobie dorzucam, więc rekomenduję do byle czego. Z ilex guayusa również polecam, nawet lepiej.
  • 2 / / 0
pijal ktoś i ktoś porównanie yerby z guayusa, jakie sa różnice?
  • 856 / 263 / 0
Jak wypijesz jerbe rano i pójdziesz do roboty to będziesz szybkim giga-koxem ale będziesz często chodził sikać. Jak wypijesz guayuse rano to będziesz miał wyjebane na robotę, po prostu będzie ci miło. No i będziesz często chodził sikać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.