Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
08 czerwca 2026slodkapszczolka pisze:
Jakieś patenty na wzmocnienie sedacji po oksykodonie? Oxy działa według mnie wyłącznie euforycznie i aktywizująco co wiele osób lubi, ale ja doceniam opioidową senność i chciałbym trochę jej doznać heh. Benzo raczej odpada bo po śmierci misspill nie chce stosować tego mixa. Wgl większość śmiertelnych przedawkowań opio następuje po mixie z benzo.

Edit: Może prometazyna się fajnie sprawdzi?
Tak, prometazyna moze sie sprawdzic, tak samo jak hydroksyzyna i aviomarin, znacznie bezpieczniejsze od benzo i przy okazji redukuja swedzenie i nudności.
  • 1 / / 0
Witam wszystkich ze względu na to że jestem narkoturystą i próbuje różne specyfiki mam do was pytanie. Czy jeżeli dzisiaj chciałbym spróbować oxy 80mg dzieląc tabletkę oczywiście tak na 20-30mg po 24h żarcia clonazepamu jest dobrym pomysłem i czy przedobrze? I się obudzę na sorze? A jeżeli nie to ile musiałbym odczekać abym bezpiecznie zażyć?

przeniesiono do wątku głównego /krzychv
  • 543 / 70 / 0
Nie dygaj dzieciak, tylko bierz pod uwage ze zarles tego klona i tyle, zacznij od 20mg i sobie zwiekszaj jak bedzie trzeba, nic ci nie bedzie.
  • 1 / / 0
Siema

Sory że wracam do tematu podrobionych tabletek ale znalazłem ostatnio coś takiego. 2 strony temu ziomek wrzucał porównanie i wszystko oprócz sreberka, które przypomina to z orginałów, wskazywałoby na to że blister jest podjebany, słowa na końcu ucinaja się w połowie, "przedlużonym" zamiast "przedłużonym". Jeszcze w plasticzku po tej jednej co została wyciśnięta był mały czarny paproszek (nie mam fotki niestety, skapłam sie że to w środku jak już była wyciśnięta), wydaje mi się ze nie ma opcji żeby takie coś przeszło przez orginalną partie, przecież to niesterylne w huj. Dajcie proszę znać co sądzicie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 710 / 139 / 0
Ciężko powiedzieć, natomiast wiem że Continów lata bardzo dużo podrób ostatnio i byłbym na twoim miejscu bardzo ostrożny.
I thought I was God's own drug addict
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect

:tabletki:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.