Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
05 sierpnia 2026Rocky119977 pisze: Chłopaki gram fety na głowę na całą noc to dużo?
Jak teraz zerknąłem w swoje notatki to jednego dnia maksymalnie zdarzyło mi się przyjąć około 205mg (2x35, 45 i 90), ale przeważnie mniej dziennie wychodziło, a i już przy 20mg fajnie ten sort potrafi działać. Tak czy inaczej czystość i tolerancja mogą sprawić, że zupełnie inne dawkowanie da takie same efekty.
Wg apki journal dla sniffa dawka progowa to 4mg, 15mg to granica między slabo a srednio, 30mg granica między srednio a mocno, a 50mg to granica między mocno, a bardzo mocno. Dodatkowo przy kapsułkowaniu działanie jest dłuższe i mocniejsze, tylko trzeba było trochę dłużej na efekty poczekać.
W sumie kilka lat temu jak miałem inny sort to chyba nawet jakieś 600mg jednego dnia łącznie można było przyjąć, a jak oddałem koledze resztę i się podzielił ze znajomymi to twierdzili, że świetna jakość to była, więc na niektóre warunki być może 1g na głowę to nie dużo, ale osobiście nie wyobrażam sobie na jednym posiedzeniu tyle jej przerobić.
Z racji że przyzwyczajony do ulicznego gówna gdzie w noc szło 2-3 gramy i poprawianie co godzinę to tu trochę przegiąłem.
Na start pierwsza kreska o 13:00 70 mg poczułem ostre wejście i narastanie efektów pozytywnych po półtorej godziny poczułem niepokój i jakby peak uspokoił się (teraz chyba jestem pewien że już mialem overdose , zapomniałem że peak wchodzi po godzinie od sniffu) poprawiłem 30 mg o 15. Dalej o 18 znowu osłabło to wtedy 60 mg następna gonitwa za króliczkiem to 21:30. Kolejna 2 w nocy i ostatnia 6 rano. Łącz je zjadłem 600 mg i trzymało mnie do 23 na drugą dobę myślałem że nie żadne. W trakcie jadłem normalne zdrowe posiłki zgodnie z naukami Steetarta jak bawić się stymulantami bez zejścia. I dobrze się czułem ale jak zeszło czyli dziś dopiero doszło do mnie że mailem overdose .
Moja żona też na start 35mg o 22 i oprawka o 2 35mg maila taki słowotok dreszcze i momentami mówiła że głowa ja boli.
Kurde dobrze że nic się nie stało ja też nie młody już 40 lat i kiedyś grubo leciałem na dopalaczach i klasycznych drągach.
Pytanie teraz jak czysta amfe dawkować ile dorzutek maksymalnie żeby zachować względne BHP i zdrowie się bawić panowie i panie ?
Bóle głowy i dreszcze to już za duża dawka, nie ma co fety dorzucać bo to nie mefedron żeby walić lagi co chwile.
Dorzutek tej czystej fugi to bym nie polecał, ino jebnąć jednego lajna i na nim lecieć, lub dorzucac co 6-8h bo nawet jak peak sie skończy to krajówka działa dalej i sieje spustoszenie w organizmie a ty możesz tego nie odczuwać.
amfetamina strasznie uzależnia widzisz po 3 latach przerwy zapukała do mych drzwi w ja oszalałem jak małolatem.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.